pendik escort bayan
ak

Belediye Başkan Adayı Arı, Başarılı Sporcuyu Evinde Ziyaret Etti

30.01.2019 - 10:38, Güncelleme: 30.01.2019 - 10:38
 

Belediye Başkan Adayı Arı, Başarılı Sporcuyu Evinde Ziyaret Etti

NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, U14 Turkcell Türkiye Atletizm Salon Şampiyonası'nda birinci olan Duran Sütveren'i evinde...

NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, U14 Turkcell Türkiye Atletizm Salon Şampiyonası'nda birinci olan Duran Sütveren'i evinde ziyaret etti.Türkiye Atletizm Federasyonunca İstanbul'da 22 Ocak'ta gerçekleştirilen atletizm yarışlarında kendi kategorisinde Türkiye şampiyonu olan Sütveren ile bir araya gelen Arı, kenti başarıyla temsil eden sporcuyu kutladı.Arı, Sütveren'in başarısının kendilerini gururlandırdığını belirterek, "Genç kardeşimi başarısından dolayı tebrik ediyorum. Türk milli takım formasıyla da ülkemizi de en güzel şekilde temsil edeceğine olan inancım tam. Maddi ve manevi olarak her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz." dedi.Nevşehirli gençleri sporla tanıştırmayı ve sağlıklı nesiller yetiştirmeyi hedeflediklerini ifade eden Arı, belediye başkanı seçildiği takdirde spora ve gençlere yönelik hazırladıkları çeşitli projeleri hayata geçireceklerini kaydetti.
NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, U14 Turkcell Türkiye Atletizm Salon Şampiyonası'nda birinci olan Duran Sütveren'i evinde...

NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, U14 Turkcell Türkiye Atletizm Salon Şampiyonası'nda birinci olan Duran Sütveren'i evinde ziyaret etti.

Türkiye Atletizm Federasyonunca İstanbul'da 22 Ocak'ta gerçekleştirilen atletizm yarışlarında kendi kategorisinde Türkiye şampiyonu olan Sütveren ile bir araya gelen Arı, kenti başarıyla temsil eden sporcuyu kutladı.

Arı, Sütveren'in başarısının kendilerini gururlandırdığını belirterek, "Genç kardeşimi başarısından dolayı tebrik ediyorum. Türk milli takım formasıyla da ülkemizi de en güzel şekilde temsil edeceğine olan inancım tam. Maddi ve manevi olarak her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz." dedi.

Nevşehirli gençleri sporla tanıştırmayı ve sağlıklı nesiller yetiştirmeyi hedeflediklerini ifade eden Arı, belediye başkanı seçildiği takdirde spora ve gençlere yönelik hazırladıkları çeşitli projeleri hayata geçireceklerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.