pendik escort bayan
ak

Belde Merkezine İnen Ayı Güvenlik Kamerasında

18.07.2017 - 13:43, Güncelleme: 18.07.2017 - 13:43
 

Belde Merkezine İnen Ayı Güvenlik Kamerasında

Sivas'ın Gemerek ilçesi Sızır beldesinde ayının sokakta dolaşıp yiyecek araması, bir kurumun güvenlik kameralarına yansıdı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Gemerek ilçesi Sızır beldesinde sokakta dolaşan ayı, bir kuruma ait güvenlik kameralarınca görüntülendi.Sızır'da bir kurumun kameralarına yansıyan görüntülerde, gece saatlerinde beldeye inen ayının, sokaklarda gezinmesi ve yiyecek araması yer alıyor.Öte yandan, Sızır Belediyesi, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyuruda, vatandaşları ayı saldırılarına karşı uyardı.Duyuruda, "Son günlerde kasabamız çevresinde ve içerisinde yaban ayısı görülmektedir. İnsanlar ve hayvanlar için tehlike arz ettiğinden, vatandaşlarımızın bu konuda dikkatli olmaları gerekmektedir." ifadelerine yer verildi.
Sivas'ın Gemerek ilçesi Sızır beldesinde ayının sokakta dolaşıp yiyecek araması, bir kurumun güvenlik kameralarına yansıdı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Gemerek ilçesi Sızır beldesinde sokakta dolaşan ayı, bir kuruma ait güvenlik kameralarınca görüntülendi.

Sızır'da bir kurumun kameralarına yansıyan görüntülerde, gece saatlerinde beldeye inen ayının, sokaklarda gezinmesi ve yiyecek araması yer alıyor.

Öte yandan, Sızır Belediyesi, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyuruda, vatandaşları ayı saldırılarına karşı uyardı.

Duyuruda, "Son günlerde kasabamız çevresinde ve içerisinde yaban ayısı görülmektedir. İnsanlar ve hayvanlar için tehlike arz ettiğinden, vatandaşlarımızın bu konuda dikkatli olmaları gerekmektedir." ifadelerine yer verildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.