pendik escort bayan
ak

Beko İstanbul'da 3 Günde 12 Mağaza Açtı

27.05.2017 - 12:03, Güncelleme: 27.05.2017 - 12:03
 

Beko İstanbul'da 3 Günde 12 Mağaza Açtı

Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer:- "Mağaza yatırımlarımız devam edecek. Mağazalarımızda dijital dönüşüme devam ederek teknoloji ürünlerine odaklanacağız"

İSTANBUL (AA) - Beko, konsept mağaza atağı kapsamında İstanbul’da 3 günde 12 yeni mağaza açtı. Arçelik AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Beko, İstanbul’daki tasarım mağazalarının sayısını artırıyor. Beko, Kadıköy, Göztepe, Başakşehir, Küçükçekmece, Esenler, Bahçelievler, Sultanbeyli, İstinye ve Şişli’de toplam 12 yeni mağaza açılışı yaptı. Açılışa Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, Beko Satış Direktörü Oğuzkan Şatıroğlu ve diğer Beko yöneticileri katıldı. Beko’nun dünyada farklı pazarlardaki tecrübesini Türkiye’deki tüketicisiyle buluşturmaya devam eden yeni mağazaları, geniş ürün yelpazesi, deneyimleme fırsatı ve ürün sunumu ile farklılaşıyor. Konsept mağazacılık anlayışıyla tasarlanan mağazalarda dijital görüntüleme, deneyim odaklı pişirme alanlarının yanı sıra kurutma ve çocuk oyun alanları da bulunuyor.Açıklamada görüşlerine yer verilen Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, beyaz eşya ve tüketici elektroniğindeki geniş ürün yelpazesini dünya standartlarında bir müşteri deneyimiyle birleştirdiklerini belirterek, "Türkiye’nin en büyük dayanıklı tüketim perakendecisi olarak mağazalarımızı artık yenilikçi ürün ve hizmetlerimizi en uygun finansman çözümleri ile tüketicilerle buluşturan bir teknoloji kanalı olarak konumluyoruz. Müşterilerimize her yıl 1000’den fazla kampanya sunuyoruz. Yeni konsept modern perakendecilik yaklaşımı ile müşteri deneyimini zenginleştirerek geleneksel bayi kanalımızın dönüşümünü gerçekleştiriyoruz." ifadelerini kullandı. Beko’nun konsept mağazalarla perakende dünyasında fark yarattığını aktaran Dinçer, "Mağaza yatırımlarımız devam edecek. Mağazalarımızda dijital dönüşüme devam ederek teknoloji ürünlerine odaklanacağız. Bundan sonra da Türkiye’ye üründe, hizmette, mağazacılıkta ilkleri getirmeyi hedefliyoruz. Perakende teknolojilerine daha fazla yatırım yapacağız, deneyim alanlarını artıracağız. Yeni müşteri kazanımı ve mevcut müşterilerin daha sık ziyaret etmesini hedefliyoruz." değerlendirmesinde bulundu. Son 2 yılda İstanbul’da 32 yeni konsept mağaza açan Beko, yıl sonuna kadar hem İstanbul hem de Türkiye genelinde konsept mağaza ağını genişletmeyi planlıyor.Avrupa pazarında son 7 yılda en çok büyüyen marka olan Beko solo beyaz eşya pazarının lideri konumunda bulunuyor. İngiltere ve Polonya’da toplam pazarın, Fransa’da solo pazarın lideri olan Beko Beşiktaş ve FC Barcelona’nın da resmi sponsoru.
Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer:- "Mağaza yatırımlarımız devam edecek. Mağazalarımızda dijital dönüşüme devam ederek teknoloji ürünlerine odaklanacağız"

İSTANBUL (AA) - Beko, konsept mağaza atağı kapsamında İstanbul’da 3 günde 12 yeni mağaza açtı.

Arçelik AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Beko, İstanbul’daki tasarım mağazalarının sayısını artırıyor.

Beko, Kadıköy, Göztepe, Başakşehir, Küçükçekmece, Esenler, Bahçelievler, Sultanbeyli, İstinye ve Şişli’de toplam 12 yeni mağaza açılışı yaptı. Açılışa Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, Beko Satış Direktörü Oğuzkan Şatıroğlu ve diğer Beko yöneticileri katıldı.

Beko’nun dünyada farklı pazarlardaki tecrübesini Türkiye’deki tüketicisiyle buluşturmaya devam eden yeni mağazaları, geniş ürün yelpazesi, deneyimleme fırsatı ve ürün sunumu ile farklılaşıyor. Konsept mağazacılık anlayışıyla tasarlanan mağazalarda dijital görüntüleme, deneyim odaklı pişirme alanlarının yanı sıra kurutma ve çocuk oyun alanları da bulunuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, beyaz eşya ve tüketici elektroniğindeki geniş ürün yelpazesini dünya standartlarında bir müşteri deneyimiyle birleştirdiklerini belirterek, "Türkiye’nin en büyük dayanıklı tüketim perakendecisi olarak mağazalarımızı artık yenilikçi ürün ve hizmetlerimizi en uygun finansman çözümleri ile tüketicilerle buluşturan bir teknoloji kanalı olarak konumluyoruz. Müşterilerimize her yıl 1000’den fazla kampanya sunuyoruz. Yeni konsept modern perakendecilik yaklaşımı ile müşteri deneyimini zenginleştirerek geleneksel bayi kanalımızın dönüşümünü gerçekleştiriyoruz." ifadelerini kullandı.

Beko’nun konsept mağazalarla perakende dünyasında fark yarattığını aktaran Dinçer, "Mağaza yatırımlarımız devam edecek. Mağazalarımızda dijital dönüşüme devam ederek teknoloji ürünlerine odaklanacağız. Bundan sonra da Türkiye’ye üründe, hizmette, mağazacılıkta ilkleri getirmeyi hedefliyoruz. Perakende teknolojilerine daha fazla yatırım yapacağız, deneyim alanlarını artıracağız. Yeni müşteri kazanımı ve mevcut müşterilerin daha sık ziyaret etmesini hedefliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Son 2 yılda İstanbul’da 32 yeni konsept mağaza açan Beko, yıl sonuna kadar hem İstanbul hem de Türkiye genelinde konsept mağaza ağını genişletmeyi planlıyor.

Avrupa pazarında son 7 yılda en çok büyüyen marka olan Beko solo beyaz eşya pazarının lideri konumunda bulunuyor. İngiltere ve Polonya’da toplam pazarın, Fransa’da solo pazarın lideri olan Beko Beşiktaş ve FC Barcelona’nın da resmi sponsoru.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.