pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bedirhan Gökçe’den muhteşem konser…

26.06.2016 - 16:47, Güncelleme: 26.06.2016 - 16:47
 

Bedirhan Gökçe’den muhteşem konser…

Sivas Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri, Bedirhan Gökçe’nin muhteşem performansıyla sona erdi.

Sivas Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri, Bedirhan Gökçe’nin muhteşem performansıyla sona erdi.Ramazan ayında çeşitli programlar düzenleyen Sivas Belediyesi, her Cumartesi bir konserle Sivaslılarla buluştu. Bu çerçevede Kurra Hafız Doç Dr. Fatih Çollak tarafından okunan Kuran-ı Kerim Tilavetiyle başlayan etkinlik, ünlü sanatçı Bedirhan Gökçe’nin muhteşem performansıyla son buldu.Hayatı boyunca karşılaştığı insanlardan derlediği hikâyeleri Sivaslılara anlatan ve birbirinden güzel şiirler seslendiren Gökçe, programa katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı.Saz ekibinde yer alan Sivaslı Tansu Örçen de seslendirdiği türkülerle programa renk kattı.Program sonunda Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Salih Ayhan Bedirhan Gökçe’ye, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın ise solist Tansu Örçen'e çiçek takdim etti. - Sivas
Sivas Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri, Bedirhan Gökçe’nin muhteşem performansıyla sona erdi.


Sivas Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri, Bedirhan Gökçe’nin muhteşem performansıyla sona erdi.


Ramazan ayında çeşitli programlar düzenleyen Sivas Belediyesi, her Cumartesi bir konserle Sivaslılarla buluştu. Bu çerçevede Kurra Hafız Doç Dr. Fatih Çollak tarafından okunan Kuran-ı Kerim Tilavetiyle başlayan etkinlik, ünlü sanatçı Bedirhan Gökçe’nin muhteşem performansıyla son buldu.


Hayatı boyunca karşılaştığı insanlardan derlediği hikâyeleri Sivaslılara anlatan ve birbirinden güzel şiirler seslendiren Gökçe, programa katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı.


Saz ekibinde yer alan Sivaslı Tansu Örçen de seslendirdiği türkülerle programa renk kattı.
Program sonunda Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Salih Ayhan Bedirhan Gökçe’ye, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın ise solist Tansu Örçen'e çiçek takdim etti. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.