pendik escort bayan
ak

Bedensel Engelli Elif Okur-yazar Oldu

20.03.2018 - 11:08, Güncelleme: 20.03.2018 - 11:08
 

Bedensel Engelli Elif Okur-yazar Oldu

Sivas'ta bedensel engelli 36 yaşındaki Elif Alkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan okuma-yazma seferberliği kapsamında katıldığı kursu başarıyla tamamlayarak sertifikasını Sivas Valisi Davut Gül'den aldı

SİVAS (AA) - Sivas'ta bedensel engelli 36 yaşındaki Elif Alkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan okuma-yazma seferberliği kapsamında katıldığı kursu başarıyla tamamlayarak okur yazar oldu.Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Davut Gül, okuma yazma öğrenen Alkan'ın sertifikasını valilik binasında bulunan Açık Kapı Bürosu'nda takdim etti. Alkan'ın katıldığı kursu başarıyla tamamladığını ve 2. kademe okur-yazarlık belgesi almasının kendilerini mutlu ettiğini aktaran Vali Gül, "Kendisini en içten dileklerimle tebrik ediyor, bundan sonraki yaşamında da kitaplarla dolu güzel günler diliyorum. Azmiyle okuma-yazma öğrenen Elif, inşallah bu süreçten sonra hem devam eden tedavisinde iyi bir yol alır hem de bol bol kitap okuyarak bizlere yeni ufuklar açar." ifadelerini kullandı. Bedensel engelli Elif Alkan ise okur-yazarlık belgesi aldığı için çok mutlu olduğunu belirtti.Doğuştan bedensel engelli olduğunu, bir taraftan fizik tedavi desteği alırken diğer yandan kitaplara dokunmanın hoşuna gittiğini anlatan Alkan, şunları kaydetti:"Yaklaşık 1,5 yıldır fizik ve rehabilite tedavisi alıyorum. Yürümem hızlandı, duruşum düzeldi, kasılmalarım azaldı. Artık hem daha sağlıklıyım hem de kitap okuyarak kendimi iyi hissediyorum. Açık Kapıya müracaat ederek talebimi ilettim. Kısa sürede öğretmenler evimize geldi ve eğitimlerimi aldım. Böyle bir seferberliğin başlatılmasından dolayı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere eşi Emine Erdoğan hanımefendiye ve ilimizde bizlere öncülük edip her türlü desteği veren Valimiz Davut Gül'e teşekkür ediyorum." Sertifikasını alan Alkan, Gül'e çiçek takdim etti.
Sivas'ta bedensel engelli 36 yaşındaki Elif Alkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan okuma-yazma seferberliği kapsamında katıldığı kursu başarıyla tamamlayarak sertifikasını Sivas Valisi Davut Gül'den aldı

SİVAS (AA) - Sivas'ta bedensel engelli 36 yaşındaki Elif Alkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan okuma-yazma seferberliği kapsamında katıldığı kursu başarıyla tamamlayarak okur yazar oldu.

Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Davut Gül, okuma yazma öğrenen Alkan'ın sertifikasını valilik binasında bulunan Açık Kapı Bürosu'nda takdim etti.

Alkan'ın katıldığı kursu başarıyla tamamladığını ve 2. kademe okur-yazarlık belgesi almasının kendilerini mutlu ettiğini aktaran Vali Gül, "Kendisini en içten dileklerimle tebrik ediyor, bundan sonraki yaşamında da kitaplarla dolu güzel günler diliyorum. Azmiyle okuma-yazma öğrenen Elif, inşallah bu süreçten sonra hem devam eden tedavisinde iyi bir yol alır hem de bol bol kitap okuyarak bizlere yeni ufuklar açar." ifadelerini kullandı.

Bedensel engelli Elif Alkan ise okur-yazarlık belgesi aldığı için çok mutlu olduğunu belirtti.

Doğuştan bedensel engelli olduğunu, bir taraftan fizik tedavi desteği alırken diğer yandan kitaplara dokunmanın hoşuna gittiğini anlatan Alkan, şunları kaydetti:

"Yaklaşık 1,5 yıldır fizik ve rehabilite tedavisi alıyorum. Yürümem hızlandı, duruşum düzeldi, kasılmalarım azaldı. Artık hem daha sağlıklıyım hem de kitap okuyarak kendimi iyi hissediyorum. Açık Kapıya müracaat ederek talebimi ilettim. Kısa sürede öğretmenler evimize geldi ve eğitimlerimi aldım. Böyle bir seferberliğin başlatılmasından dolayı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere eşi Emine Erdoğan hanımefendiye ve ilimizde bizlere öncülük edip her türlü desteği veren Valimiz Davut Gül'e teşekkür ediyorum."

Sertifikasını alan Alkan, Gül'e çiçek takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.