pendik escort bayan
ak

Bedava Halı Kampanyası İzdihama Yol Açtı

23.05.2017 - 11:23, Güncelleme: 23.05.2017 - 11:23
 

Bedava Halı Kampanyası İzdihama Yol Açtı

Aksaray'da bir mağazanın açılışa özel özel sunduğu "İlk 68 kişiye halı, 382 kişiye paspas" kampanyasından yararlanmak isteyenler izdihama yol açtı, bazı kişiler ezilme tehlikesi yaşadı

AKSARAY (AA) - Aksaray'da bir halı mağazasının açılışa özel sunduğu, "İlk 68 kişiye halı, 382 kişiye paspas" kampanyasından yararlanmak isteyenler izdihama yol açtı.Kent merkezindeki bir alışveriş merkezinde yer alan mağazanın açılıştan günler önce halı hediye edileceğini duyurması üzerine vatandaşlar sabahın erken saatlerinden itibaren alışveriş merkezinin önünde toplandı.Kapıların açılmasıyla içeriye girmeye çalışan vatandaşlar, izdihama neden oldu. Bazı kişiler ezilme tehlikesi geçirirken, mağaza içerisinde de ücretsiz halı almak isteyenler arasında tartışma çıktı.Tartışma, görevlilerin müdahalesi ile büyümeden önlendi.Mağaza sahibi Hakan Polat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kampanyayı günler öncesinde duyurdukları için yoğunluğun yaşandığını belirterek, "Açılışımız çok yoğun gerçekleşti. Bu kadar yoğunluk beklemiyorduk." diye konuştu.
Aksaray'da bir mağazanın açılışa özel özel sunduğu "İlk 68 kişiye halı, 382 kişiye paspas" kampanyasından yararlanmak isteyenler izdihama yol açtı, bazı kişiler ezilme tehlikesi yaşadı

AKSARAY (AA) - Aksaray'da bir halı mağazasının açılışa özel sunduğu, "İlk 68 kişiye halı, 382 kişiye paspas" kampanyasından yararlanmak isteyenler izdihama yol açtı.

Kent merkezindeki bir alışveriş merkezinde yer alan mağazanın açılıştan günler önce halı hediye edileceğini duyurması üzerine vatandaşlar sabahın erken saatlerinden itibaren alışveriş merkezinin önünde toplandı.

Kapıların açılmasıyla içeriye girmeye çalışan vatandaşlar, izdihama neden oldu. Bazı kişiler ezilme tehlikesi geçirirken, mağaza içerisinde de ücretsiz halı almak isteyenler arasında tartışma çıktı.

Tartışma, görevlilerin müdahalesi ile büyümeden önlendi.

Mağaza sahibi Hakan Polat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kampanyayı günler öncesinde duyurdukları için yoğunluğun yaşandığını belirterek, "Açılışımız çok yoğun gerçekleşti. Bu kadar yoğunluk beklemiyorduk." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.