pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bedaş Akademi İlk Mezunlarını Verdi

Spor 08.11.2016 - 12:23, Güncelleme: 08.11.2016 - 12:23
 

Bedaş Akademi İlk Mezunlarını Verdi

Elektrik dağıtım sektöründe ihtiyaç duyulan nitelikli eleman ihtiyacını karşılamak amacıyla kurulan BEDAŞ Akademi ilk mezunlarını verdi- BEDAŞ Genel Müdürü İslamoğlu: - "İstanbul dikey büyüyen bir kent. Ayda 25 bin bağlantı yapıyoruz"

İSTANBUL (AA) - Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ (BEDAŞ) Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu, İstanbul’un dikey büyüyen bir kent olduğunu ve ayda 25 bin bağlantı yaptıklarını söyledi.İslamoğlu, İŞKUR ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle hayata geçirilen BEDAŞ Akademi Diploma Törenindeki konuşmasında, 4 milyon 700 bin abonesiyle Türkiye’nin en çok elektrik tüketen bölgesi olan İstanbul’un Avrupa Yakasına hizmet veren BEDAŞ’ın hem kurum içerisinde hem de sektör genelinde ihtiyaç duyulan nitelikli eleman ihtiyacını karşılamak amacıyla BEDAŞ Akademi’yi kurduklarını söyledi.Halka iyi hizmet vermek zorunda olduklarını vurgulayan İslamoğlu, İstanbul’un dikey büyüyen bir kent olduğunu belirterek, ayda 25 bin bağlantı yaptıkları bilgisini verdi.Sektörde yatırım planlamasının iyi yapılması gerektiğinin altını çizen İslamoğlu, “Sektörde ara eleman bulamıyorduk. 2016’da BEDAŞ içinden 3 bin 780 kişiyi eğittik. Ama yetmiyor. İŞKUR ve Milli Eğitim Bakanlığıyla bu akademiyi kurduk. Eğitimin sonu yok. Bekleyecek zamanımız da yok.” ifadelerini kullandı.İslamoğlu, en önemli güçlerinin insan kaynakları olduğunu kaydederek, “İşin kalitesini, çalışanların kalitesi belirler. Nitelikli iş gücünü kuruma ve topluma kazandırma hedefiyle kurduğumuz BEDAŞ Akademi, BEDAŞ çalışanlarına kendilerini geliştirme imkanı sunmanın yanında istihdama da katkı sağlıyor. 35 katılımcımız başarıyla mezun olmaya hak kazandı. 28 kişilik yeni grup da eğitimlerine başladı.” diye konuştu."Bu akademiden mezun olanlar BEDAŞ’ta vatandaşa daha iyi hizmet verecekler.” diyen İslamoğlu, BEDAŞ’ta bundan sonra çalışacakların da bu akademide eğitim görmesini istediğini ifade etti.- "Mezunların tamamı istihdam edildi"Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Türkiye İş Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Cafer Uzunkaya da, akademi kapsamında elektrik teknikeri ve elektrik teknisyeni mesleklerinden 35 öğrencinin başarıyla mezun olduğunu bildirerek, “Mezunların tamamının istihdam edildiği programı başarıyla tamamlayan katılımcıların iş hayatına atılmış olmalarının sevincini yaşıyoruz.” dedi.İstanbul Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci ise BEDAŞ Akademi’nin okul-sanayi iş birliği kapsamında çok önemli bir adım olduğunun altını çizerek, sektörlerin nitelikli iş gücü ihtiyacının verimli bir şekilde karşılanmasını amaçladıklarını söyledi.İstanbul Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Feyzullah Eren Türkmen’in de katıldığı törenin sonunda akademiye katılan 35 kişiye eğitim sertifikaları verildi. Törende eğitim programlarını başarıyla tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan 35 katılımcının 30’unun Anadolu Teknik ve Teknik Endüstri Meslek Lisesinden mezun olduğu bilgisi paylaşıldı.
Elektrik dağıtım sektöründe ihtiyaç duyulan nitelikli eleman ihtiyacını karşılamak amacıyla kurulan BEDAŞ Akademi ilk mezunlarını verdi- BEDAŞ Genel Müdürü İslamoğlu: - "İstanbul dikey büyüyen bir kent. Ayda 25 bin bağlantı yapıyoruz"

İSTANBUL (AA) - Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ (BEDAŞ) Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu, İstanbul’un dikey büyüyen bir kent olduğunu ve ayda 25 bin bağlantı yaptıklarını söyledi.

İslamoğlu, İŞKUR ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle hayata geçirilen BEDAŞ Akademi Diploma Törenindeki konuşmasında, 4 milyon 700 bin abonesiyle Türkiye’nin en çok elektrik tüketen bölgesi olan İstanbul’un Avrupa Yakasına hizmet veren BEDAŞ’ın hem kurum içerisinde hem de sektör genelinde ihtiyaç duyulan nitelikli eleman ihtiyacını karşılamak amacıyla BEDAŞ Akademi’yi kurduklarını söyledi.

Halka iyi hizmet vermek zorunda olduklarını vurgulayan İslamoğlu, İstanbul’un dikey büyüyen bir kent olduğunu belirterek, ayda 25 bin bağlantı yaptıkları bilgisini verdi.

Sektörde yatırım planlamasının iyi yapılması gerektiğinin altını çizen İslamoğlu, “Sektörde ara eleman bulamıyorduk. 2016’da BEDAŞ içinden 3 bin 780 kişiyi eğittik. Ama yetmiyor. İŞKUR ve Milli Eğitim Bakanlığıyla bu akademiyi kurduk. Eğitimin sonu yok. Bekleyecek zamanımız da yok.” ifadelerini kullandı.

İslamoğlu, en önemli güçlerinin insan kaynakları olduğunu kaydederek, “İşin kalitesini, çalışanların kalitesi belirler. Nitelikli iş gücünü kuruma ve topluma kazandırma hedefiyle kurduğumuz BEDAŞ Akademi, BEDAŞ çalışanlarına kendilerini geliştirme imkanı sunmanın yanında istihdama da katkı sağlıyor. 35 katılımcımız başarıyla mezun olmaya hak kazandı. 28 kişilik yeni grup da eğitimlerine başladı.” diye konuştu.

"Bu akademiden mezun olanlar BEDAŞ’ta vatandaşa daha iyi hizmet verecekler.” diyen İslamoğlu, BEDAŞ’ta bundan sonra çalışacakların da bu akademide eğitim görmesini istediğini ifade etti.


- "Mezunların tamamı istihdam edildi"


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Türkiye İş Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Cafer Uzunkaya da, akademi kapsamında elektrik teknikeri ve elektrik teknisyeni mesleklerinden 35 öğrencinin başarıyla mezun olduğunu bildirerek, “Mezunların tamamının istihdam edildiği programı başarıyla tamamlayan katılımcıların iş hayatına atılmış olmalarının sevincini yaşıyoruz.” dedi.

İstanbul Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci ise BEDAŞ Akademi’nin okul-sanayi iş birliği kapsamında çok önemli bir adım olduğunun altını çizerek, sektörlerin nitelikli iş gücü ihtiyacının verimli bir şekilde karşılanmasını amaçladıklarını söyledi.

İstanbul Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Feyzullah Eren Türkmen’in de katıldığı törenin sonunda akademiye katılan 35 kişiye eğitim sertifikaları verildi. Törende eğitim programlarını başarıyla tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan 35 katılımcının 30’unun Anadolu Teknik ve Teknik Endüstri Meslek Lisesinden mezun olduğu bilgisi paylaşıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.