pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Bebek Var" Diye Geldiler, Kedi Çıktı

30.09.2017 - 00:58, Güncelleme: 30.09.2017 - 00:58
 

"Bebek Var" Diye Geldiler, Kedi Çıktı

KONYA (AA) - Konya'da çöp konteynerinden gelen sesi bebek sesi zanneden bir kişi polis, sağlık ve belediye ekiplerini harekete geçirdi. Alınan bilgiye göre,...

KONYA (AA) - Konya'da çöp konteynerinden gelen sesi bebek sesi zanneden bir kişi polis, sağlık ve belediye ekiplerini harekete geçirdi. Alınan bilgiye göre, merkez Karatay ilçesi Akabe Mahallesi Yeniceler Caddesi'ndeki çöp konteynerlerinden bebek sesi duyduğunu iddia eden bir vatandaş, polise ihbarda bulundu. 112 Acil Servis görevlileriyle birlikte kısa sürede adrese gelen polis ekipleri, söz konusu konteynerleri tek tek kontrol etti. Bu sırada görevliler konteynerin birinin kapağını açtığında içinden çıkan kediler kaçtı. Belediye ekiplerince konteynerlerdeki çöplerin tamamı caddeye boşaltılarak kontrol edildi, ancak bebek bulunamadı.
KONYA (AA) - Konya'da çöp konteynerinden gelen sesi bebek sesi zanneden bir kişi polis, sağlık ve belediye ekiplerini harekete geçirdi. Alınan bilgiye göre,...

KONYA (AA) - Konya'da çöp konteynerinden gelen sesi bebek sesi zanneden bir kişi polis, sağlık ve belediye ekiplerini harekete geçirdi.

Alınan bilgiye göre, merkez Karatay ilçesi Akabe Mahallesi Yeniceler Caddesi'ndeki çöp konteynerlerinden bebek sesi duyduğunu iddia eden bir vatandaş, polise ihbarda bulundu.

112 Acil Servis görevlileriyle birlikte kısa sürede adrese gelen polis ekipleri, söz konusu konteynerleri tek tek kontrol etti. Bu sırada görevliler konteynerin birinin kapağını açtığında içinden çıkan kediler kaçtı.

Belediye ekiplerince konteynerlerdeki çöplerin tamamı caddeye boşaltılarak kontrol edildi, ancak bebek bulunamadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.