pendik escort bayan
ak

Bebek Bezleri Arasında Kaçak Sigara Sevkiyatı

10.11.2017 - 08:58, Güncelleme: 10.11.2017 - 08:58
 

Bebek Bezleri Arasında Kaçak Sigara Sevkiyatı

Aksaray'da kamyonda yapılan aramada bebek bezleri ile paspasların arasına gizlenmiş gümrük kaçağı 26 bin paket sigara, 1,5 ton kaçak tütün ve bin 150 kol saati bulundu

AKSARAY (AA) - Aksaray'da kamyonda yapılan aramada gümrük kaçağı 26 bin paket sigara, 1,5 ton tütün ve bin 150 kol saati ele geçirildi.Aksaray Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Aksaray-Ankara karayolunun 12. kilometresindeki uygulama noktasında Sedat Y'nin kullandığı kamyonu durdurdu.Kamyonda yapılan aramada çuvaldaki bebek bezleri ve paspasların arasına gizlenmiş gümrük kaçağı 26 bin paket sigara, 1,5 ton tütün ile bin 150 kol saati bulundu.Gözaltına alınan Sedat Y, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Aksaray'da kamyonda yapılan aramada bebek bezleri ile paspasların arasına gizlenmiş gümrük kaçağı 26 bin paket sigara, 1,5 ton kaçak tütün ve bin 150 kol saati bulundu

AKSARAY (AA) - Aksaray'da kamyonda yapılan aramada gümrük kaçağı 26 bin paket sigara, 1,5 ton tütün ve bin 150 kol saati ele geçirildi.

Aksaray Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Aksaray-Ankara karayolunun 12. kilometresindeki uygulama noktasında Sedat Y'nin kullandığı kamyonu durdurdu.

Kamyonda yapılan aramada çuvaldaki bebek bezleri ve paspasların arasına gizlenmiş gümrük kaçağı 26 bin paket sigara, 1,5 ton tütün ile bin 150 kol saati bulundu.

Gözaltına alınan Sedat Y, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.