pendik escort bayan
ak

Bbp'ten Ak Parti'ye Katılım

26.03.2018 - 10:43, Güncelleme: 26.03.2018 - 10:43
 

Bbp'ten Ak Parti'ye Katılım

KIRIKKALE (AA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) eski Kırıkkale İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, partilerinden istifa ederek AK Parti'ye katıldı.AK Parti...

KIRIKKALE (AA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) eski Kırıkkale İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, partilerinden istifa ederek AK Parti'ye katıldı.AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı'nda düzenlenen törende, BBP eski İl Başkanı Orhan Övünç'ün de aralarında bulunduğu grup, AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen tarafından partiye üye yapıldı.Dağdelen, burada yaptığı konuşmada, BBP eski İl Başkanı Övünç ve yönetim kurulu üyelerinin partilerine üyeliklerini gerçekleştirdiklerini söyledi.Büyük Türkiye'nin inşasına birlikte harç koyacakları her dava arkadaşının kendileri için son derece değerli olduğunu ifade eden Dağdelen, "Çünkü, biz hep birlikte Türkiye'yiz. BBP heyetini AK Parti'de görmekten büyük mutluluk duyduk. Övünç ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum." dedi.Övünç ise büyük Türkiye'nin inşasında beraber hareket edecek olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, sağduyulu bir karar verdiklerine inandıklarını dile getirdi.
KIRIKKALE (AA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) eski Kırıkkale İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, partilerinden istifa ederek AK Parti'ye katıldı.AK Parti...

KIRIKKALE (AA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) eski Kırıkkale İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, partilerinden istifa ederek AK Parti'ye katıldı.

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı'nda düzenlenen törende, BBP eski İl Başkanı Orhan Övünç'ün de aralarında bulunduğu grup, AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen tarafından partiye üye yapıldı.

Dağdelen, burada yaptığı konuşmada, BBP eski İl Başkanı Övünç ve yönetim kurulu üyelerinin partilerine üyeliklerini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Büyük Türkiye'nin inşasına birlikte harç koyacakları her dava arkadaşının kendileri için son derece değerli olduğunu ifade eden Dağdelen, "Çünkü, biz hep birlikte Türkiye'yiz. BBP heyetini AK Parti'de görmekten büyük mutluluk duyduk. Övünç ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum." dedi.

Övünç ise büyük Türkiye'nin inşasında beraber hareket edecek olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, sağduyulu bir karar verdiklerine inandıklarını dile getirdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.