pendik escort bayan
ak

Bbp Genel Başkanı Destici:

27.08.2017 - 17:23, Güncelleme: 27.08.2017 - 17:23
 

Bbp Genel Başkanı Destici:

"Türkiye'nin asıl gündemi terörün, ekonominin, Suriye ve Irak'taki gelişmelerin konuşulmasının doğru olacağını düşünüyorum"

ESKİŞEHİR (AA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye'nin asıl gündemi terör, ekonomi, Suriye ve Irak'taki gelişmeler olduğunu belirterek, bunların konuşulmasının doğru olacağını ifade etti. Karacaşehir Mahallesi'nde düzenlenen Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şöleni'ne katılan Destici, CHP'nin Çanakkale'deki Adalet Kurultayı'nı değerlendirdi. Her siyasi partinin bu tür organizasyonları yapma hakkının bulunduğunu ifade eden Destici, "Siyasi partiler vatandaşların ve Türkiye'nin temel problemlerini çözmek için vardır. Türkiye'de demokrasi, adalet, ekonomi, terör en çok gündemde olan konulardır. Bütün bu konularla ilgili siyasi partilerin belli dönemlerde çalıştay, kurultay yapmalı olağandır. İnşallah memleket, millet, devlet ve ülke için faydalı sonuçları ortaya çıkar. Burada ayrılık, kamplaşma olmaması hassas noktamızdır." diye konuştu.Destici, Türkiye'nin, çok zor bir süreçten geçtiğini ve en çok birliğe ihtiyacının olduğunu vurguladı.Seçime iki yıldan fazla süre olmasına rağmen 2019 seçimlerinin konuşulduğuna dikkati çeken Destici, şunları kaydetti:"Türkiye'nin temel problemleri var. Ekonomide vatandaşın canı yanıyor. Vatandaş açlık ve yoksulluk sınırı altında. İşçinin, memurun ve emeklinin sıkıntıları var. Onlar konuşulmuyor. Referandumdan sonra uyum yasaları var ancak konuşulmuyor. Terör meselesi var. Bunlar Türkiye'nin gündeminde yer almıyor. Suriye'nin kuzeyinde ABD'nin desteğiyle PKK neredeyse bir devlet kurma aşamasına geliyor. Barzani sözde bağımsızlık açıklamaları yapıyor. Televizyonda bunlar tartışılmıyor. '2019 seçiminde kim aday olacak?', 'CHP şurada adalete kurultayı topluyor' gibi konular konuşuluyor. Türkiye'nin asıl gündemi terörün, ekonominin, Suriye ve Irak'taki gelişmelerin konuşulmasının doğru olacağını düşünüyorum."
"Türkiye'nin asıl gündemi terörün, ekonominin, Suriye ve Irak'taki gelişmelerin konuşulmasının doğru olacağını düşünüyorum"

ESKİŞEHİR (AA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye'nin asıl gündemi terör, ekonomi, Suriye ve Irak'taki gelişmeler olduğunu belirterek, bunların konuşulmasının doğru olacağını ifade etti.

Karacaşehir Mahallesi'nde düzenlenen Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şöleni'ne katılan Destici, CHP'nin Çanakkale'deki Adalet Kurultayı'nı değerlendirdi.

Her siyasi partinin bu tür organizasyonları yapma hakkının bulunduğunu ifade eden Destici, "Siyasi partiler vatandaşların ve Türkiye'nin temel problemlerini çözmek için vardır. Türkiye'de demokrasi, adalet, ekonomi, terör en çok gündemde olan konulardır. Bütün bu konularla ilgili siyasi partilerin belli dönemlerde çalıştay, kurultay yapmalı olağandır. İnşallah memleket, millet, devlet ve ülke için faydalı sonuçları ortaya çıkar. Burada ayrılık, kamplaşma olmaması hassas noktamızdır." diye konuştu.

Destici, Türkiye'nin, çok zor bir süreçten geçtiğini ve en çok birliğe ihtiyacının olduğunu vurguladı.

Seçime iki yıldan fazla süre olmasına rağmen 2019 seçimlerinin konuşulduğuna dikkati çeken Destici, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin temel problemleri var. Ekonomide vatandaşın canı yanıyor. Vatandaş açlık ve yoksulluk sınırı altında. İşçinin, memurun ve emeklinin sıkıntıları var. Onlar konuşulmuyor. Referandumdan sonra uyum yasaları var ancak konuşulmuyor. Terör meselesi var. Bunlar Türkiye'nin gündeminde yer almıyor. Suriye'nin kuzeyinde ABD'nin desteğiyle PKK neredeyse bir devlet kurma aşamasına geliyor. Barzani sözde bağımsızlık açıklamaları yapıyor. Televizyonda bunlar tartışılmıyor. '2019 seçiminde kim aday olacak?', 'CHP şurada adalete kurultayı topluyor' gibi konular konuşuluyor. Türkiye'nin asıl gündemi terörün, ekonominin, Suriye ve Irak'taki gelişmelerin konuşulmasının doğru olacağını düşünüyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.