pendik escort bayan
ak

Bbp Çankırı İl Teşkilatı İstifa Etti

18.02.2019 - 16:23, Güncelleme: 18.02.2019 - 16:23
 

Bbp Çankırı İl Teşkilatı İstifa Etti

ÇANKIRI (AA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Çankırı İl Teşkilatı istifa etti.İl Başkanı Murat Çiftci, yaptığı yazılı açıklamada, tüm yönetim...

ÇANKIRI (AA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Çankırı İl Teşkilatı istifa etti.İl Başkanı Murat Çiftci, yaptığı yazılı açıklamada, tüm yönetim kurulu üyeleri, kurucular kurulu üyesi Ethem Şen ve ilçe başkanlarıyla istifa kararı aldıklarını belirtti.Son dönemde Büyük Birlik Partisi'nden, Muhsin Yazıcıoğlu’nunizinden gidenlerin tasfiye edildiğini öne süren Çiftci, partinin iyi yönetilemediğini savundu.Çiftci, "Bağımsız olarak, Muhsin başkanımızın izinden yürümeye devam edeceğiz. Her zaman hakkın ve haklının yanında olma çabası içinde olacağız. Devletimizin, milletimizin bekası için Türk-İslam davası için son nefesimize kadar inşallah bu yolda ömür tüketeceğiz." ifadelerini kullandı.
ÇANKIRI (AA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Çankırı İl Teşkilatı istifa etti.İl Başkanı Murat Çiftci, yaptığı yazılı açıklamada, tüm yönetim...

ÇANKIRI (AA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Çankırı İl Teşkilatı istifa etti.

İl Başkanı Murat Çiftci, yaptığı yazılı açıklamada, tüm yönetim kurulu üyeleri, kurucular kurulu üyesi Ethem Şen ve ilçe başkanlarıyla istifa kararı aldıklarını belirtti.

Son dönemde Büyük Birlik Partisi'nden, Muhsin Yazıcıoğlu’nunizinden gidenlerin tasfiye edildiğini öne süren Çiftci, partinin iyi yönetilemediğini savundu.

Çiftci, "Bağımsız olarak, Muhsin başkanımızın izinden yürümeye devam edeceğiz. Her zaman hakkın ve haklının yanında olma çabası içinde olacağız. Devletimizin, milletimizin bekası için Türk-İslam davası için son nefesimize kadar inşallah bu yolda ömür tüketeceğiz." ifadelerini kullandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.