pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Baz İstasyonu Direğine Tırmanıp İntihara Kalkıştı

Siyaset 04.05.2017 - 22:47, Güncelleme: 04.05.2017 - 22:47
 

Baz İstasyonu Direğine Tırmanıp İntihara Kalkıştı

SİVAS'ta işsiz, 42 yaşındaki Murat B. bir GSM şirketine ait baz istasyonu direğine çıkarak intihar girişiminde bulundu.

DHA - SİVAS'ta işsiz, 42 yaşındaki Murat B. bir GSM şirketine ait baz istasyonu direğine çıkarak intihar girişiminde bulundu. Olay saat 16.30 sıralarında Huzur Mahallesi, Mutlu Caddesi'nde meydana geldi. Bir süreden lu yana işsizlikten yakınan ve annesiyle beraber yaşayan bekar Murat B. iddiaya göre ekonomik sorunlar nedeniyle bunalıma girdi. Cadde üzerinde bir GSM şirketine ait baz istasyonu direğine tırmandı. Murat B.'yi baz istasyonunun tepesinde gören mahalle sakinleri durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yakınları ve polis ekipleri Murat B.'yi ikna etmeye çalıştı.Yaklaşık 1 saat süren ikna çabaları ardından direkten inen Murat B., "Ben Suriyeliler'e, Afganlılar'a bir şey demiyorum. Düşman da demiyorum. Gelmişler ben de mesleğimi yapamıyorum. Benim mesleğim çok. Her türlü ekmeğimi de bulurum. Ben yalandan çıktım buraya. Keyfimden çıktım" şeklinde ilginç sözler sarfetti. Ambulansa bindirilen Murat B. sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. - Sivas
SİVAS'ta işsiz, 42 yaşındaki Murat B. bir GSM şirketine ait baz istasyonu direğine çıkarak intihar girişiminde bulundu.

DHA - SİVAS'ta işsiz, 42 yaşındaki Murat B. bir GSM şirketine ait baz istasyonu direğine çıkarak intihar girişiminde bulundu. Olay saat 16.30 sıralarında Huzur Mahallesi, Mutlu Caddesi'nde meydana geldi. Bir süreden lu yana işsizlikten yakınan ve annesiyle beraber yaşayan bekar Murat B. iddiaya göre ekonomik sorunlar nedeniyle bunalıma girdi. Cadde üzerinde bir GSM şirketine ait baz istasyonu direğine tırmandı. Murat B.'yi baz istasyonunun tepesinde gören mahalle sakinleri durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yakınları ve polis ekipleri Murat B.'yi ikna etmeye çalıştı.

Yaklaşık 1 saat süren ikna çabaları ardından direkten inen Murat B., "Ben Suriyeliler'e, Afganlılar'a bir şey demiyorum. Düşman da demiyorum. Gelmişler ben de mesleğimi yapamıyorum. Benim mesleğim çok. Her türlü ekmeğimi de bulurum. Ben yalandan çıktım buraya. Keyfimden çıktım" şeklinde ilginç sözler sarfetti. Ambulansa bindirilen Murat B. sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.