pendik escort bayan
ak

Bayramlıklar Kocasinan Belediyesinden

03.06.2019 - 15:43, Güncelleme: 03.06.2019 - 15:43
 

Bayramlıklar Kocasinan Belediyesinden

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 2 yıl önce...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 2 yıl önce başlattığı Kocasinan Gönüllüsü Projesiyle ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatan Kocasinan Belediyesi, ramazan ayında da Sosyal Market ve İkinci El Mağazası uygulamalarıyla ihtiyaç sahiplerinin yüreğine dokundu.Yardımsever vatandaşlardan gelen giysi, ev eşyası gibi bağışları ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak alan el ile veren eli buluşturan ve 2 yılda 78 bin 652 ihtiyaç sahibine ulaşan Kocasinan Gönüllüsü Projesi sayesinde bayram öncesi tatlı bir heyecan yaşandı.Sosyal Market ile İkinci El Eşya Toplama ve Dağıtım Merkezi'ne uğrayan ihtiyaç sahipleri, bedenlere göre ayrılan kıyafetleri reyonlardan seçerek, ücretsiz alışveriş keyfi yaşadı.Konuyla ilgili açıklama yapan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, belediyecilik yatırımlarının yanı sıra vatandaşların her türlü sorunuyla yakından ilgilendiklerini belirtti.Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:"İhtiyaç sahibi ailelere gıda ve giyim başta olmak üzere, pek çok konuda yardımda bulunuyoruz. Uygulamamızla özellikle Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi olan vatandaşların bayramlıklarını ve diğer ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Hep birlikte huzur, dayanışma ve kardeşlik içerisinde geçirebileceğimiz güzel günler diliyorum."
KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 2 yıl önce...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 2 yıl önce başlattığı Kocasinan Gönüllüsü Projesiyle ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatan Kocasinan Belediyesi, ramazan ayında da Sosyal Market ve İkinci El Mağazası uygulamalarıyla ihtiyaç sahiplerinin yüreğine dokundu.

Yardımsever vatandaşlardan gelen giysi, ev eşyası gibi bağışları ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak alan el ile veren eli buluşturan ve 2 yılda 78 bin 652 ihtiyaç sahibine ulaşan Kocasinan Gönüllüsü Projesi sayesinde bayram öncesi tatlı bir heyecan yaşandı.

Sosyal Market ile İkinci El Eşya Toplama ve Dağıtım Merkezi'ne uğrayan ihtiyaç sahipleri, bedenlere göre ayrılan kıyafetleri reyonlardan seçerek, ücretsiz alışveriş keyfi yaşadı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, belediyecilik yatırımlarının yanı sıra vatandaşların her türlü sorunuyla yakından ilgilendiklerini belirtti.

Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"İhtiyaç sahibi ailelere gıda ve giyim başta olmak üzere, pek çok konuda yardımda bulunuyoruz. Uygulamamızla özellikle Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi olan vatandaşların bayramlıklarını ve diğer ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Hep birlikte huzur, dayanışma ve kardeşlik içerisinde geçirebileceğimiz güzel günler diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.