pendik escort bayan
ak

Bayram Tatiline Gelirken Yolda Akrabasını Ezdi

26.07.2014 - 13:52, Güncelleme: 26.07.2014 - 13:52
 

Bayram Tatiline Gelirken Yolda Akrabasını Ezdi

İstanbul'dan bayram tatili için Sivas'taki köyüne gitmekte olan Sezgin Kılıç, uzaktan akrabası olan 72 yaşındaki Gülizar Kılıç'a çarptı, Kılıç kazada hayatını kaybetti.

Sivas'ın İmranlı İlçesi'nde Sezgin Kılıç'ın kullandığı otomobilin çarptığı 72 yaşındaki Gülizar Kılıç yaşamını yitirdi. İstanbul'dan bayram için köyüne gelmekte olan sürücünün, ölen kadının uzaktan akrabası olduğu anlaşıldı. Kaza dün akşam saatlerinde ilçe merkezi yakınlarındaki Beğendik köyü yakınlarında meydana geldi. Sivas-Erzincan karayolu üzerinde seyir halinde olan 30 yaşındaki Sezgin Kılıç'ın kullandığı 34 BT 3723 plakalı otomobil, çocukları ile birlikte yolda yürümekte olan Gülizar Kılıç'a çarptı. Otomobilin çarpmasıyla savrulan ve akraba ziyaretinden döndüğü anlaşılan Gülizar Kılıç olay yerinde yaşamını yitirdi. Yanında bulunanlar ise olayı yara almadan atlattı. Kaza sonrası olay yerinde yapılan incelemenin ardından Kılıç'ın cesedi otopsi için İmranlı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza yapan otomobil sürücüsü Sezgin Kılıç'ın bayram tatilini geçirmek için memleketi Dereköy'e gelmek üzere yola çıktığı öğrenildi. Sürücünün çarptığı ve ölümüne neden olduğu Gülizar Kılıç ile uzaktan akraba olduğu anlaşıldı. Otomobil şoförü gözaltına alınırken, jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı. - İMRANLI
İstanbul'dan bayram tatili için Sivas'taki köyüne gitmekte olan Sezgin Kılıç, uzaktan akrabası olan 72 yaşındaki Gülizar Kılıç'a çarptı, Kılıç kazada hayatını kaybetti.

Sivas'ın İmranlı İlçesi'nde Sezgin Kılıç'ın kullandığı otomobilin çarptığı 72 yaşındaki Gülizar Kılıç yaşamını yitirdi. İstanbul'dan bayram için köyüne gelmekte olan sürücünün, ölen kadının uzaktan akrabası olduğu anlaşıldı.

Kaza dün akşam saatlerinde ilçe merkezi yakınlarındaki Beğendik köyü yakınlarında meydana geldi. Sivas-Erzincan karayolu üzerinde seyir halinde olan 30 yaşındaki Sezgin Kılıç'ın kullandığı 34 BT 3723 plakalı otomobil, çocukları ile birlikte yolda yürümekte olan Gülizar Kılıç'a çarptı. Otomobilin çarpmasıyla savrulan ve akraba ziyaretinden döndüğü anlaşılan Gülizar Kılıç olay yerinde yaşamını yitirdi. Yanında bulunanlar ise olayı yara almadan atlattı. Kaza sonrası olay yerinde yapılan incelemenin ardından Kılıç'ın cesedi otopsi için İmranlı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza yapan otomobil sürücüsü Sezgin Kılıç'ın bayram tatilini geçirmek için memleketi Dereköy'e gelmek üzere yola çıktığı öğrenildi. Sürücünün çarptığı ve ölümüne neden olduğu Gülizar Kılıç ile uzaktan akraba olduğu anlaşıldı. Otomobil şoförü gözaltına alınırken, jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı. - İMRANLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.