pendik escort bayan
ak

Bayan Halter Milli Takımı Gölbaşı'nda Moral Depoladı

10.10.2018 - 12:33, Güncelleme: 10.10.2018 - 12:33
 

Bayan Halter Milli Takımı Gölbaşı'nda Moral Depoladı

ANKARA (AA) - Bayan Halter Milli Takımı, Polonya'da yapılacak Avrupa Şampiyonası ve Türkmenistan'da yapılacak Dünya Şampiyonası öncesi Şehir Parkı ve...

ANKARA (AA) - Bayan Halter Milli Takımı, Polonya'da yapılacak Avrupa Şampiyonası ve Türkmenistan'da yapılacak Dünya Şampiyonası öncesi Şehir Parkı ve Mogan Gölü'nde moral depoladı.Bayan Halter Milli Takımı sporcu ve antrenörleri, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ile yemekli toplantıda bir araya geldi. Yemeğe Başkan Duruay'ın yanı sıra Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar, Milli Takımlar'dan sorumlu yönetim kurulu üyesi Mehmet Atak ve Gölbaşı Belediyespor Kulüp Başkanı Hayati Çal da katıldı. Avrupa ve Dünya Şampiyonası öncesi Gölbaşı'nda stres atan ay yıldızlı ekip, Ankara'nın incisi Mogan Gölü'nde tekne turu yaptı. Kadın halterciler, ayrıca Gölbaşı Şehir Parkı'nı gezerek, Mogan ve Eymir Gölleri'ni aynı anda gören Şehir Parkı'nın 44 metrelik dönme dolabına bindi. Zorlu şampiyona öncesi ay yıldızlı kafileyi ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Duruay, "Halterde elde ettiği başarılarla bizleri madalyalara alıştıran milli takımımızdan yeni madalyalar bekliyoruz. Milli takımımıza Polonya ve Türkmenistan'da yapacağı müsabakalarda başarılar diliyorum." dedi. Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar ise "Ay yıldızlı ekibimizi Ankara'nın incisi Gölbaşı'nda ağırlayan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'a ve şahsında bütün Gölbaşılılara misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bayan Halter Takımımız inşallah Polonya ve Türkmenistan'dan çok sayıda madalyayla dönecektir." diye konuştu.
ANKARA (AA) - Bayan Halter Milli Takımı, Polonya'da yapılacak Avrupa Şampiyonası ve Türkmenistan'da yapılacak Dünya Şampiyonası öncesi Şehir Parkı ve...

ANKARA (AA) - Bayan Halter Milli Takımı, Polonya'da yapılacak Avrupa Şampiyonası ve Türkmenistan'da yapılacak Dünya Şampiyonası öncesi Şehir Parkı ve Mogan Gölü'nde moral depoladı.

Bayan Halter Milli Takımı sporcu ve antrenörleri, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ile yemekli toplantıda bir araya geldi.

Yemeğe Başkan Duruay'ın yanı sıra Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar, Milli Takımlar'dan sorumlu yönetim kurulu üyesi Mehmet Atak ve Gölbaşı Belediyespor Kulüp Başkanı Hayati Çal da katıldı.

Avrupa ve Dünya Şampiyonası öncesi Gölbaşı'nda stres atan ay yıldızlı ekip, Ankara'nın incisi Mogan Gölü'nde tekne turu yaptı. Kadın halterciler, ayrıca Gölbaşı Şehir Parkı'nı gezerek, Mogan ve Eymir Gölleri'ni aynı anda gören Şehir Parkı'nın 44 metrelik dönme dolabına bindi.

Zorlu şampiyona öncesi ay yıldızlı kafileyi ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Duruay, "Halterde elde ettiği başarılarla bizleri madalyalara alıştıran milli takımımızdan yeni madalyalar bekliyoruz. Milli takımımıza Polonya ve Türkmenistan'da yapacağı müsabakalarda başarılar diliyorum." dedi.

Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar ise "Ay yıldızlı ekibimizi Ankara'nın incisi Gölbaşı'nda ağırlayan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'a ve şahsında bütün Gölbaşılılara misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bayan Halter Takımımız inşallah Polonya ve Türkmenistan'dan çok sayıda madalyayla dönecektir." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.