pendik escort bayan
ak

Başsavcı İrcal'den, Hastaoğlu'na Ziyaret

02.02.2015 - 13:28, Güncelleme: 02.02.2015 - 13:28
 

Başsavcı İrcal'den, Hastaoğlu'na Ziyaret

Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu’na iade-i ziyarette bulundu.

Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu’na iade-i ziyarette bulundu.   Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu tarafından karşılanan Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Başkan Abdulkadir Hastaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet etti. Ticaret Borsası’nın çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Hastaoğlu; “Şehrimize ve tüccarımıza kaliteli ve en iyi şekilde hizmet vermek için çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Ticaret Borsası olarak her zaman resmi kurumlarla işbirliği içerisinde faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. İade-i ziyaretlerinden dolayı Sayın Başsavcım Murat İrcal’a teşekkür ediyorum” dedi.   Zaman buldukça iade-i ziyaretlere devam ettiğini, bu kapsamda Sivas Ticaret Borsası’nı da ziyaret ettiğini ifade eden Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Sivas’ın tarım ve hayvancılığının gelişmesine katkı sağlayan ve tüccara güzel hizmetlerde bulunan Başkan Hastaoğlu’na teşekkür etti. Sivas’ın güzel bir şehir olduğunu, tarım ve hayvancılık yönü gelişmiş, kültürel ve tarihi zenginlikleri olan Sivas’ta görev yapmaktan mutlu olduğunu dile getiren Başsavcı Murat İrcal, “Cumhuriyet Başsavcılığı olarak resmi kurumlarla ve sivil toplum örgütleriyle her zaman işbirliği içerisinde olacaklarını belirterek misafirperverliğiniz için teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.     Ziyarette Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri Tarık Günhan, Ahmet Terzioğlu ve Fahrettin Koçak da yer aldı- Sivas
Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu’na iade-i ziyarette bulundu.

Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu’na iade-i ziyarette bulundu.

 

Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu tarafından karşılanan Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Başkan Abdulkadir Hastaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet etti. Ticaret Borsası’nın çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Hastaoğlu; “Şehrimize ve tüccarımıza kaliteli ve en iyi şekilde hizmet vermek için çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Ticaret Borsası olarak her zaman resmi kurumlarla işbirliği içerisinde faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. İade-i ziyaretlerinden dolayı Sayın Başsavcım Murat İrcal’a teşekkür ediyorum” dedi.

 

Zaman buldukça iade-i ziyaretlere devam ettiğini, bu kapsamda Sivas Ticaret Borsası’nı da ziyaret ettiğini ifade eden Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Sivas’ın tarım ve hayvancılığının gelişmesine katkı sağlayan ve tüccara güzel hizmetlerde bulunan Başkan Hastaoğlu’na teşekkür etti. Sivas’ın güzel bir şehir olduğunu, tarım ve hayvancılık yönü gelişmiş, kültürel ve tarihi zenginlikleri olan Sivas’ta görev yapmaktan mutlu olduğunu dile getiren Başsavcı Murat İrcal, “Cumhuriyet Başsavcılığı olarak resmi kurumlarla ve sivil toplum örgütleriyle her zaman işbirliği içerisinde olacaklarını belirterek misafirperverliğiniz için teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

 

 

Ziyarette Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri Tarık Günhan, Ahmet Terzioğlu ve Fahrettin Koçak da yer aldı- Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.