pendik escort bayan
ak

Basketbolda Maçın Ardından

13.05.2018 - 22:58, Güncelleme: 13.05.2018 - 22:58
 

Basketbolda Maçın Ardından

- Eskişehir Basket Başantrenörü Berrocal: "Takımımla gurur duyuyorum. Sahada çok sorunlar yaşamamıza rağmen bunların tamamının üstesinden gelmeyi başardık"

ESKİŞEHİR (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonun 30. ve son haftasında konuk ettiği Sakarya Büyükşehir Belediyespor'u 102-96 mağlup eden Eskişehir Basket'in başantrenörü Josep Maria Berrocal, "Takımımla gurur duyuyorum. Saha içerisinde çok sorunlar yaşamamıza rağmen bunların tamamının üstesinden gelmeyi başardık." dedi.Berrocal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, takımını galibiyetten dolayı tebrik etti.Kolay bir maç olmadığını ifade eden Berrocal, "Öncelikle Sakarya takımını tebrik ediyorum. Onlar da müthiş bir oyun ortaya koydu. Ancak sonuç olarak kazandığımız için çok mutluyuz. Takımımla gurur duyuyorum. Saha içinde çok sorunlar yaşamamıza rağmen bunların tamamının üstesinden gelmeyi başardık ve sezonu 7. olarak bitirdik. Şimdi play-off'ları oynayacağız. Tüm sezon boyunca söylediğim gibi eğer oyunumuzu yüzde yüzle oynarsak önümüzde aşamayacağımız hiçbir engel yok." diye konuştu.Sakarya Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Selçuk Ernak ise her iki takıma da play-off'ta başarı dileğinde bulundu.
- Eskişehir Basket Başantrenörü Berrocal: "Takımımla gurur duyuyorum. Sahada çok sorunlar yaşamamıza rağmen bunların tamamının üstesinden gelmeyi başardık"


ESKİŞEHİR (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonun 30. ve son haftasında konuk ettiği Sakarya Büyükşehir Belediyespor'u 102-96 mağlup eden Eskişehir Basket'in başantrenörü Josep Maria Berrocal, "Takımımla gurur duyuyorum. Saha içerisinde çok sorunlar yaşamamıza rağmen bunların tamamının üstesinden gelmeyi başardık." dedi.

Berrocal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, takımını galibiyetten dolayı tebrik etti.

Kolay bir maç olmadığını ifade eden Berrocal, "Öncelikle Sakarya takımını tebrik ediyorum. Onlar da müthiş bir oyun ortaya koydu. Ancak sonuç olarak kazandığımız için çok mutluyuz. Takımımla gurur duyuyorum. Saha içinde çok sorunlar yaşamamıza rağmen bunların tamamının üstesinden gelmeyi başardık ve sezonu 7. olarak bitirdik. Şimdi play-off'ları oynayacağız. Tüm sezon boyunca söylediğim gibi eğer oyunumuzu yüzde yüzle oynarsak önümüzde aşamayacağımız hiçbir engel yok." diye konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Selçuk Ernak ise her iki takıma da play-off'ta başarı dileğinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.