pendik escort bayan
ak

Basketbolda Maçın Ardından

06.05.2018 - 21:33, Güncelleme: 06.05.2018 - 21:33
 

Basketbolda Maçın Ardından

Eskişehir Basket Başantrenörü Berrocal: "Bu oyundan çok şey öğrenmeliyiz" - Muratbey Uşak Başantrenörü Mavili: "Elimizden geleni yaptık ama kazanamadık"

ESKİŞEHİR (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 28. hafta karşılaşmasında Muratbey Uşak'ı 85-84 mağlup eden Eskişehir Basket'in başantrenörü Josep Maria Berrocal, özellikle ikinci yarı zorlandıklarını söyledi. Berrocal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, oyuncularını kutladığını belirterek, "Önümüzde 2 maç daha var. Bu oyundan çok şey öğrenmeliyiz. Oyun seçemeyeceğimizin kanıtıydı bu maç. Bu maçtan ders çıkararak önümüze bakmalıyız. Bugünkü oyun için mutlu olduğumu söyleyemem ama kulüp olarak yaptıklarımızdan dolayı mutluyuz." diye konuştu. Muratbey Uşak'ın başantrenörü Mustafa Mavili ise ilk devre iyi mücadele ettiklerini vurgulayarak, "Takımın birçok oyuncusu gitti. Elimizden geleni yaptık ama kazanamadık. Düşen bir takım olarak mücadelemizi sonuna kadar devam ettirdik. Zaten skor ortada. Eskişehir Basket'i kutluyorum." ifadelerini kullandı.
Eskişehir Basket Başantrenörü Berrocal: "Bu oyundan çok şey öğrenmeliyiz" - Muratbey Uşak Başantrenörü Mavili: "Elimizden geleni yaptık ama kazanamadık"

ESKİŞEHİR (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 28. hafta karşılaşmasında Muratbey Uşak'ı 85-84 mağlup eden Eskişehir Basket'in başantrenörü Josep Maria Berrocal, özellikle ikinci yarı zorlandıklarını söyledi.

Berrocal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, oyuncularını kutladığını belirterek, "Önümüzde 2 maç daha var. Bu oyundan çok şey öğrenmeliyiz. Oyun seçemeyeceğimizin kanıtıydı bu maç. Bu maçtan ders çıkararak önümüze bakmalıyız. Bugünkü oyun için mutlu olduğumu söyleyemem ama kulüp olarak yaptıklarımızdan dolayı mutluyuz." diye konuştu.

Muratbey Uşak'ın başantrenörü Mustafa Mavili ise ilk devre iyi mücadele ettiklerini vurgulayarak, "Takımın birçok oyuncusu gitti. Elimizden geleni yaptık ama kazanamadık. Düşen bir takım olarak mücadelemizi sonuna kadar devam ettirdik. Zaten skor ortada. Eskişehir Basket'i kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.