pendik escort bayan
ak

Basketbolda Maçın Ardından

27.01.2018 - 15:03, Güncelleme: 27.01.2018 - 15:03
 

Basketbolda Maçın Ardından

- İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Erdoğan:- "35 dakika boyunca savunma ve hücumda akıl koyarak oynadılar"- Eskişehir Basket Başantrenörü Berrocal:- "Maç kazanılır kaybedilir ama benim için asıl önemli olan nasıl kaybettiğimiz"

İSTANBUL (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 16. haftasında konuk ettiği Eskişehir Basket'i 85-71 mağlup eden İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un başantrenörü Ertuğrul Erdoğan, hücum ve savunmada akıllıca oynadıklarını söyledi.Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Erdoğan, karşılaşmaya çok iyi hazırlandıklarını belirterek, "Böylesine farklı skorlu maç olacağını beklemiyordum. Oyuncularımı tebrik ediyorum. 35 dakika boyunca savunma ve hücumda akıl koyarak oynadılar. Zor bir periyota önemli bir galibiyetle başladık. Bu farklı skor bize tabii ki rotasyon yapma şansı verdi. Başta Furkan Ayça olmak üzere genç oyunculara şans verdik. İkinci devreye kazanarak başladığımız için mutluyum." ifadelerini kullandı.Dar rotasyona rağmen FIBA Avrupa Kupası'nda gruptan çıkmak istediklerini anlatan Erdoğan, "Hafta içi Rusya'da gruptan çıkmak için önemli bir karşılaşmaya çıkacağız, umarım kazanır ve play-off oynarız."diye konuştu.İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu Ryan David Toolson, kazandıkları için mutlu olduklarını dile getirerek, "İyi bir takıma karşı oynadık. İkinci devrede Eskişehir Basket'in çok maç kazanacağını düşünüyorum. Onları kötü zamanlarında yakaladık. Karşılaşmaya çok iyi başladık ve kazandık." yorumunu yaptı.- Eskişehir Basket cephesiEskişehir Basket Başantrenörü Josep Maria Berrocal, çok kötü oynadıklarını dile getirdi.Sahada mücadele etmediklerini ifade eden Berrocal, "Gerçek olan bir takım buradaydı, diğer takım nerede bilmiyorum. Maç kazanılır kaybedilir ama benim için asıl önemli olan nasıl kaybettiğimiz. Taraftardan ve kulüpten özür diliyorum. Başantrenörlük hayatım boyunca çok fazla zor zamanlarım oldu, şimdi de bu zamanlardan birisi. Birlik olup bunun üstesinden gelmek lazım." şeklinde görüş belirtti.Eskişehir Basket oyuncusu Caner Erdeniz ise karşılaşmada iyi mücadele etmediklerini kaydetti.
- İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Erdoğan:- "35 dakika boyunca savunma ve hücumda akıl koyarak oynadılar"- Eskişehir Basket Başantrenörü Berrocal:- "Maç kazanılır kaybedilir ama benim için asıl önemli olan nasıl kaybettiğimiz"


İSTANBUL (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 16. haftasında konuk ettiği Eskişehir Basket'i 85-71 mağlup eden İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un başantrenörü Ertuğrul Erdoğan, hücum ve savunmada akıllıca oynadıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Erdoğan, karşılaşmaya çok iyi hazırlandıklarını belirterek, "Böylesine farklı skorlu maç olacağını beklemiyordum. Oyuncularımı tebrik ediyorum. 35 dakika boyunca savunma ve hücumda akıl koyarak oynadılar. Zor bir periyota önemli bir galibiyetle başladık. Bu farklı skor bize tabii ki rotasyon yapma şansı verdi. Başta Furkan Ayça olmak üzere genç oyunculara şans verdik. İkinci devreye kazanarak başladığımız için mutluyum." ifadelerini kullandı.

Dar rotasyona rağmen FIBA Avrupa Kupası'nda gruptan çıkmak istediklerini anlatan Erdoğan, "Hafta içi Rusya'da gruptan çıkmak için önemli bir karşılaşmaya çıkacağız, umarım kazanır ve play-off oynarız."diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu Ryan David Toolson, kazandıkları için mutlu olduklarını dile getirerek, "İyi bir takıma karşı oynadık. İkinci devrede Eskişehir Basket'in çok maç kazanacağını düşünüyorum. Onları kötü zamanlarında yakaladık. Karşılaşmaya çok iyi başladık ve kazandık." yorumunu yaptı.


- Eskişehir Basket cephesi


Eskişehir Basket Başantrenörü Josep Maria Berrocal, çok kötü oynadıklarını dile getirdi.

Sahada mücadele etmediklerini ifade eden Berrocal, "Gerçek olan bir takım buradaydı, diğer takım nerede bilmiyorum. Maç kazanılır kaybedilir ama benim için asıl önemli olan nasıl kaybettiğimiz. Taraftardan ve kulüpten özür diliyorum. Başantrenörlük hayatım boyunca çok fazla zor zamanlarım oldu, şimdi de bu zamanlardan birisi. Birlik olup bunun üstesinden gelmek lazım." şeklinde görüş belirtti.

Eskişehir Basket oyuncusu Caner Erdeniz ise karşılaşmada iyi mücadele etmediklerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.