pendik escort bayan
ak

Basketbolda Maçın Ardından

02.12.2017 - 14:53, Güncelleme: 02.12.2017 - 14:53
 

Basketbolda Maçın Ardından

- Demir İnşaat Büyükçekmece Başantrenörü Çıvgın: - "Tüm oyunculardan skor katkısı alamadığımız için kaybettik"- Eskişehir Basket Başantrenörü Berrocal: - "Maça iyi başlamasak da çok iyi toparlandık"

İSTANBUL (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 9. haftasında Eskişehir Basket'e sahasında 79-72 mağlup olan Demir İnşaat Büyükçekmece'nin Başantrenörü Özhan Çıvgın, tüm oyunculardan skor katkısı alamadıkları için kaybettiklerini söyledi.Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Çıvgın, iki oyuncularının sayılarıyla maç kazanmaya çalıştıklarını savunarak, "Diğer oyuncuları da devreye sokmaya çalışıyoruz ama kolay olmuyor. Tüm oyunculardan skor katkısı alamadığımız için kaybettik. Çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. - Eskişehir Basket cephesiEskişehir Basket Başantrenörü Josep Maria Berrocal ise Demir İnşaat Büyükçekmece'nin maça daha iyi başladığını aktararak, şunları kaydetti: "İki maçı kaybederek buraya gelmiştik. Mağlubiyetten sonra takımın nasıl reaksiyon vereceğini merak ediyordum. Demir İnşaat Büyükçekmece'nin de en az bizim kadar galibiyete ihtiyacı vardı. Maça iyi başlamasak da çok iyi toparlandık. Çok fazla üç sayılık atış kaçırdık ama kenardan gelen oyunculardan katkı aldık. Kolay görünen bir galibiyet olabilir ama bizim için zor bir maçtı."
- Demir İnşaat Büyükçekmece Başantrenörü Çıvgın: - "Tüm oyunculardan skor katkısı alamadığımız için kaybettik"- Eskişehir Basket Başantrenörü Berrocal: - "Maça iyi başlamasak da çok iyi toparlandık"


İSTANBUL (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 9. haftasında Eskişehir Basket'e sahasında 79-72 mağlup olan Demir İnşaat Büyükçekmece'nin Başantrenörü Özhan Çıvgın, tüm oyunculardan skor katkısı alamadıkları için kaybettiklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Çıvgın, iki oyuncularının sayılarıyla maç kazanmaya çalıştıklarını savunarak, "Diğer oyuncuları da devreye sokmaya çalışıyoruz ama kolay olmuyor. Tüm oyunculardan skor katkısı alamadığımız için kaybettik. Çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.


- Eskişehir Basket cephesi


Eskişehir Basket Başantrenörü Josep Maria Berrocal ise Demir İnşaat Büyükçekmece'nin maça daha iyi başladığını aktararak, şunları kaydetti:

"İki maçı kaybederek buraya gelmiştik. Mağlubiyetten sonra takımın nasıl reaksiyon vereceğini merak ediyordum. Demir İnşaat Büyükçekmece'nin de en az bizim kadar galibiyete ihtiyacı vardı. Maça iyi başlamasak da çok iyi toparlandık. Çok fazla üç sayılık atış kaçırdık ama kenardan gelen oyunculardan katkı aldık. Kolay görünen bir galibiyet olabilir ama bizim için zor bir maçtı."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.