pendik escort bayan
ak

Basketbolda Maçın Ardından

11.03.2017 - 18:33, Güncelleme: 11.03.2017 - 18:33
 

Basketbolda Maçın Ardından

- Pınar Karşıyaka Başantrenörü Markovic:- "Bu maçta enerjimizin ve konsantrasyonumuzun gereken seviyede olmaması normaldi"- Halk Enerji TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Sevim:- "Önümüzdeki maçlarda galibiyetler almaya çalışacağız"

İZMİR (AA) - Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde Halk Enerji TED Ankara Kolejliler'i 84-80 mağlup eden Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Nenad Markovic, "Bu maçta enerjimizin ve konsantrasyonumuzun gereken seviyede olmaması normaldi." dedi.Markovic, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, galibiyetten dolayı oyuncularını ve mücadelesinden dolayı rakiplerini kutladığını söyledi. Maçın böyle geçeceğini tahmin ettiğini belirten Markovic, şöyle konuştu: "Son dönemde baskı altında çok maç oynadık. Türkiye Kupası ve FIBA Şampiyonlar Ligi'nde tur atlamak için kazanmak zorunda olduğumuz maçlar oynamıştık. Bu maçta enerjimizin ve konsantrasyonumuzun gereken seviyede olmaması normaldi. Önemli olan maçı kazanmamızdı. Bu tarz maçlarda kaçırdığınız birkaç faul veya ribaundlar nedeniyle müsabakayı kaybetme noktasına gelebilirsiniz."Markovic, müsabakada oynamayan Summers'ı dizinde ağrı olduğu için dinlendirdiklerini sözlerine ekledi.- Can Sevim'in görüşleriHalk Enerji TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Can Sevim ise Pınar Karşıyaka'nın kuvvetli bir takım olduğunu bildiklerini kaydetti.Rakiplerinin iyi bir seyirci desteğiyle mücadele ettiğini anlatan Sevim, "Avrupa kupasında tur atlayan takımlarını yalnız bırakmadılar. Bugün bir kaç kez farklı geriye düşmemize rağmen oyun disiplininden kopmadık. Maçın son bölümünde maçı kazanma şansı da yakaladık ama mağlup olduk. Önümüzdeki maçlarda galibiyet almaya çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
- Pınar Karşıyaka Başantrenörü Markovic:- "Bu maçta enerjimizin ve konsantrasyonumuzun gereken seviyede olmaması normaldi"- Halk Enerji TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Sevim:- "Önümüzdeki maçlarda galibiyetler almaya çalışacağız"


İZMİR (AA) - Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde Halk Enerji TED Ankara Kolejliler'i 84-80 mağlup eden Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Nenad Markovic, "Bu maçta enerjimizin ve konsantrasyonumuzun gereken seviyede olmaması normaldi." dedi.

Markovic, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, galibiyetten dolayı oyuncularını ve mücadelesinden dolayı rakiplerini kutladığını söyledi.

Maçın böyle geçeceğini tahmin ettiğini belirten Markovic, şöyle konuştu:

"Son dönemde baskı altında çok maç oynadık. Türkiye Kupası ve FIBA Şampiyonlar Ligi'nde tur atlamak için kazanmak zorunda olduğumuz maçlar oynamıştık. Bu maçta enerjimizin ve konsantrasyonumuzun gereken seviyede olmaması normaldi. Önemli olan maçı kazanmamızdı. Bu tarz maçlarda kaçırdığınız birkaç faul veya ribaundlar nedeniyle müsabakayı kaybetme noktasına gelebilirsiniz."

Markovic, müsabakada oynamayan Summers'ı dizinde ağrı olduğu için dinlendirdiklerini sözlerine ekledi.


- Can Sevim'in görüşleri


Halk Enerji TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Can Sevim ise Pınar Karşıyaka'nın kuvvetli bir takım olduğunu bildiklerini kaydetti.

Rakiplerinin iyi bir seyirci desteğiyle mücadele ettiğini anlatan Sevim, "Avrupa kupasında tur atlayan takımlarını yalnız bırakmadılar. Bugün bir kaç kez farklı geriye düşmemize rağmen oyun disiplininden kopmadık. Maçın son bölümünde maçı kazanma şansı da yakaladık ama mağlup olduk. Önümüzdeki maçlarda galibiyet almaya çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.