pendik escort bayan
ak

Basketbolda Maçın Ardından

21.12.2016 - 21:38, Güncelleme: 21.12.2016 - 21:38
 

Basketbolda Maçın Ardından

- Bellona AGÜ Başantrenörü Avcı:"Galibiyeti önemli bir zafer olarak görüyorum"- Galatasaray Başantrenörü Maljkovic:"İlk 10 dakika, maçın kazananını belli etti"

KAYSERİ (AA) - Bellona AGÜ Başantrenörü Ayhan Avcı, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 9. haftasında Galatasaray'ı 60-56 yenerek önemli bir zafer elde etiklerini söyledi.Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Avcı, çok önemli bir maçı kazandıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:"Karşımızda bu ligin lideri, değerli bir takım vardı. Aldığımız galibiyetten dolayı çok mutluyum. Daha iyi olabilirdik ama çok hata yaptık. Bu hataları oturup konuşmamız lazım. Galatasaray çok iyi bir takım. Oynadıkları basketbol çok güzel ve çok doğru. Bugün maça çok akıllı başladık ve onun avantajını bütün karşılaşma boyunca kullanabildik. Galibiyeti önemli bir zafer olarak görüyorum. Lara Sanders'ın olmadığı bir dönemde kaybetmeden ilerlemek bizim için çok önemli. Ocak, şubat ayında daha farklı bir takım haline geleceğiz."- Galatasaray cephesiGalatasaray Başantrenörü Marina Maljkovic ise karşılaşmaya kötü başlamalarının mağlubiyete neden olduğunu ifade etti.Bellona AGÜ'nün iyi bir takım olduğunu dile getiren Maljkovic, "İlk 10 dakika, maçın kazananını belli etti. İlk periyottaki skordan sonra geri gelemedik. Ayrıca bugün kötü şut yüzdemiz vardı. Zorlu bir atmosferde, çok zor bir karşılaşma oynadık. Tabii ki bu bir bahane değil. Maça çok geç giriş yaptık. Artık önümüzdeki maça bakacağız." değerlendirmesinde bulundu.
- Bellona AGÜ Başantrenörü Avcı:"Galibiyeti önemli bir zafer olarak görüyorum"- Galatasaray Başantrenörü Maljkovic:"İlk 10 dakika, maçın kazananını belli etti"


KAYSERİ (AA) - Bellona AGÜ Başantrenörü Ayhan Avcı, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 9. haftasında Galatasaray'ı 60-56 yenerek önemli bir zafer elde etiklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Avcı, çok önemli bir maçı kazandıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Karşımızda bu ligin lideri, değerli bir takım vardı. Aldığımız galibiyetten dolayı çok mutluyum. Daha iyi olabilirdik ama çok hata yaptık. Bu hataları oturup konuşmamız lazım. Galatasaray çok iyi bir takım. Oynadıkları basketbol çok güzel ve çok doğru. Bugün maça çok akıllı başladık ve onun avantajını bütün karşılaşma boyunca kullanabildik. Galibiyeti önemli bir zafer olarak görüyorum. Lara Sanders'ın olmadığı bir dönemde kaybetmeden ilerlemek bizim için çok önemli. Ocak, şubat ayında daha farklı bir takım haline geleceğiz."


- Galatasaray cephesi


Galatasaray Başantrenörü Marina Maljkovic ise karşılaşmaya kötü başlamalarının mağlubiyete neden olduğunu ifade etti.

Bellona AGÜ'nün iyi bir takım olduğunu dile getiren Maljkovic, "İlk 10 dakika, maçın kazananını belli etti. İlk periyottaki skordan sonra geri gelemedik. Ayrıca bugün kötü şut yüzdemiz vardı. Zorlu bir atmosferde, çok zor bir karşılaşma oynadık. Tabii ki bu bir bahane değil. Maça çok geç giriş yaptık. Artık önümüzdeki maça bakacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.