pendik escort bayan
ak

Basketbolda Maçın Ardından

14.12.2016 - 22:53, Güncelleme: 14.12.2016 - 22:53
 

Basketbolda Maçın Ardından

Bellona AGÜ Başantrenörü Avcı:- "Takımımdan memnunum, iyi bir galibiyet aldık"- MBA Moskova Başantrenörü Diratsuyan:- "Mücadele ettik ama başaramadık"

KAYSERİ (AA) - Bellona AGÜ Başantrenörü Ayhan Avcı, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası B Grubu altıncı maçında Rus ekibi MBA Moskova karşısında alınan galibiyetten memnun olduğunu söyledi. Avcı, 81-69 kazandıkları maçın ardından katıldığı basın toplantısında taraftarlarına galibiyet izlettirmenin önemli olduğunu belirtti.Oyuncularını kutlayan Avcı, "Amaç kazanmaktı. Daha farklı kazabilirdik ama takımı dinlendirmeyi tercih ettik. Çok da iyi yaptığımızı düşünüyorum. Takımımda hücum iyice oturmaya başladı. Takımımdan memnunum, iyi bir galibiyet aldık. Türk oyuncuların katkısından da oldukça memnunum. Bizim için iyi gündü." diye konuştu.Avrupa'daki rakiplerinin yarın belli olacağını ifade eden Avcı, "Artık daha ciddi bir dönemece giriyoruz. Daha ciddi olmalıyız, daha iyi basketbol oynamalıyız. Son iki haftadır takımın ahenginden memnunum. Ancak savunmayı biraz daha sertleştirmek gerekiyor." değerlendirmesini yaptı.- MBA Moskova cephesiMBA Moskova Başantrenörü Alexander Diratsuyan ise iyi mücadele ettiklerini ancak sonucu alamadıklarını ifade etti.Bellona AGÜ'yü galibiyet dolayısıyla tebrik eden Diratsuyan "Maça iyi başlayamadık. Daha sonra toparlandık. Son bölümde rakibimizi yakalamaya çalıştık. Oyuncularım ellerinden geleni yaptı. Mücadele ettik ama başaramadık." şeklinde konuştu.
Bellona AGÜ Başantrenörü Avcı:- "Takımımdan memnunum, iyi bir galibiyet aldık"- MBA Moskova Başantrenörü Diratsuyan:- "Mücadele ettik ama başaramadık"

KAYSERİ (AA) - Bellona AGÜ Başantrenörü Ayhan Avcı, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası B Grubu altıncı maçında Rus ekibi MBA Moskova karşısında alınan galibiyetten memnun olduğunu söyledi.

Avcı, 81-69 kazandıkları maçın ardından katıldığı basın toplantısında taraftarlarına galibiyet izlettirmenin önemli olduğunu belirtti.

Oyuncularını kutlayan Avcı, "Amaç kazanmaktı. Daha farklı kazabilirdik ama takımı dinlendirmeyi tercih ettik. Çok da iyi yaptığımızı düşünüyorum. Takımımda hücum iyice oturmaya başladı. Takımımdan memnunum, iyi bir galibiyet aldık. Türk oyuncuların katkısından da oldukça memnunum. Bizim için iyi gündü." diye konuştu.

Avrupa'daki rakiplerinin yarın belli olacağını ifade eden Avcı, "Artık daha ciddi bir dönemece giriyoruz. Daha ciddi olmalıyız, daha iyi basketbol oynamalıyız. Son iki haftadır takımın ahenginden memnunum. Ancak savunmayı biraz daha sertleştirmek gerekiyor." değerlendirmesini yaptı.


- MBA Moskova cephesi


MBA Moskova Başantrenörü Alexander Diratsuyan ise iyi mücadele ettiklerini ancak sonucu alamadıklarını ifade etti.

Bellona AGÜ'yü galibiyet dolayısıyla tebrik eden Diratsuyan "Maça iyi başlayamadık. Daha sonra toparlandık. Son bölümde rakibimizi yakalamaya çalıştık. Oyuncularım ellerinden geleni yaptı. Mücadele ettik ama başaramadık." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.