pendik escort bayan
ak

Basketbolda Maçın Ardından

10.12.2016 - 19:28, Güncelleme: 10.12.2016 - 19:28
 

Basketbolda Maçın Ardından

Bellona AGÜ Başantrenörü Avcı:- "Takım eksikken maç kazanmak güzel bir şey"- Tosyalı Toyo Osmaniye Başantrenörü Buharalı:- "Maçın çok kısa bir kısmını kötü oynadık ama orası da bize pahalıya mal oldu"

KAYSERİ (AA) - Bellona AGÜ Başantrenörü Ayhan Avcı, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 7. haftasında Tosyalı Toyo Osmaniye'yi eksik bir kadroyla yenmenin sevincini yaşadıklarını söyledi.Avcı, 68-61 kazandıkları maçın ardından katıldığı basın toplantısında taraftarları önünde galip gelmenin önemli olduğunu belirtti.Galibiyet dolayısıyla oyuncularını kutlayan Avcı, şunları kaydetti:"Zor bir maç olacağını bekliyorduk. Bu aralar kadroyla ilgili bazı sıkıntılarımız vardı. Oynanan oyundan çok mutluyum. İyi bir ikinci yarı oynadığımızı düşünüyorum. Akıllı oynadık. Rotasyon daraldı ama Türk oyuncuların ciddi bir katkısı oldu. Galibiyetin yanında ciddi değerler kazandık. Umarım böyle devam ederler. Takım eksikken maç kazanmak güzel bir şey."- Tosyalı Toyo Osmaniye cephesi Tosyalı Toyo Osmaniye Başantrenörü Ömer Buharalı ise maçın kısa bir bölümünde yaptıkları hataların mağlubiyete neden olduğunu ifade etti.Bellona AGÜ'nün haklı bir galibiyet aldığına dikkati çeken Buharalı, "İlk devre rakibe kolay sayı şansı vermedik. Üçüncü periyodun son beş dakikasında yaptığımız hataları onların değerlendirmesiyle maçı kaybettik. Maçın çok kısa bir kısmını kötü oynadık ama orası da bize pahalıya mal oldu." değerlendirmesinde bulundu.
Bellona AGÜ Başantrenörü Avcı:- "Takım eksikken maç kazanmak güzel bir şey"- Tosyalı Toyo Osmaniye Başantrenörü Buharalı:- "Maçın çok kısa bir kısmını kötü oynadık ama orası da bize pahalıya mal oldu"

KAYSERİ (AA) - Bellona AGÜ Başantrenörü Ayhan Avcı, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 7. haftasında Tosyalı Toyo Osmaniye'yi eksik bir kadroyla yenmenin sevincini yaşadıklarını söyledi.

Avcı, 68-61 kazandıkları maçın ardından katıldığı basın toplantısında taraftarları önünde galip gelmenin önemli olduğunu belirtti.

Galibiyet dolayısıyla oyuncularını kutlayan Avcı, şunları kaydetti:

"Zor bir maç olacağını bekliyorduk. Bu aralar kadroyla ilgili bazı sıkıntılarımız vardı. Oynanan oyundan çok mutluyum. İyi bir ikinci yarı oynadığımızı düşünüyorum. Akıllı oynadık. Rotasyon daraldı ama Türk oyuncuların ciddi bir katkısı oldu. Galibiyetin yanında ciddi değerler kazandık. Umarım böyle devam ederler. Takım eksikken maç kazanmak güzel bir şey."


- Tosyalı Toyo Osmaniye cephesi


Tosyalı Toyo Osmaniye Başantrenörü Ömer Buharalı ise maçın kısa bir bölümünde yaptıkları hataların mağlubiyete neden olduğunu ifade etti.

Bellona AGÜ'nün haklı bir galibiyet aldığına dikkati çeken Buharalı, "İlk devre rakibe kolay sayı şansı vermedik. Üçüncü periyodun son beş dakikasında yaptığımız hataları onların değerlendirmesiyle maçı kaybettik. Maçın çok kısa bir kısmını kötü oynadık ama orası da bize pahalıya mal oldu." değerlendirmesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.