pendik escort bayan
ak

Basketbolda Maçın Ardından

07.12.2016 - 22:13, Güncelleme: 07.12.2016 - 22:13
 

Basketbolda Maçın Ardından

- Bellona AGÜ Başantrenörü Avcı:- "Eksik bir kadroyla böyle bir takıma karşı kazanmak bizim için moral oldu"- PEAC Pecs Başantrenörü Maljkovic:- "Güçlü bir takıma karşı oynadık"

KAYSERİ (AA) - Bellona AGÜ Başantrenörü Ayhan Avcı, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası B Grubu beşinci maçında Macaristan ekibi PEAC Pecs'i eksik bir kadroyla yenmenin kendileri için moral olduğunu söyledi.Avcı, 74-73 kazandıkları maçın ardından katıldığı basın toplantısında, taraftarları önünde kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.Oyuncularını galibiyet dolayısıyla kutlayan Avcı, "Kazanmamız gereken bir maçtı. Mağlubiyete tahammülümüz olmayan karşılaşmaydı. Bir sonraki tur için sayı avantajıyla kazanmak istiyorduk ama olmadı. Maçı kazanmak da önemli." diye konuştu.Rakiplerinin kendilerine ters geldiğini dile getiren Avcı, "İlk maçta da zorlanmıştık. Çünkü eşleşemediğimiz bir takım. Çok hareketliler. Bugün de çok iyi oynadılar. Geçen hafta MBA Moskova'yı 30 sayı farkla yenmişlerdi. Eksik bir kadroyla böyle bir takıma karşı kazanmak bizim için moral oldu. Yapmamız gerekeni yaptık, önümüzdeki maçlara bakacağız." ifadelerini kullandı.- PEAC Pecs cephesiPEAC Pecs Başantrenörü Boris Maljkovic, deplasmanda kaliteli bir takıma karşı iyi mücadele ortaya koyduklarını dile getirdi.Bellona AGÜ'yü galibiyet dolayısıyla kutlayan Maljkovic, "İyi bir karşılaşma oldu. Güçlü bir takıma karşı oynadık. Onlara karşı başa baş mücadele etmeyi iyi başardığımız düşünüyorum. Genç bir takımız, daha çok tecrübeye ihtiyacımız var. Oyuncularımı mücadeleleri dolayısıyla tebrik ediyorum." şeklinde görüş belirtti.
- Bellona AGÜ Başantrenörü Avcı:- "Eksik bir kadroyla böyle bir takıma karşı kazanmak bizim için moral oldu"- PEAC Pecs Başantrenörü Maljkovic:- "Güçlü bir takıma karşı oynadık"


KAYSERİ (AA) - Bellona AGÜ Başantrenörü Ayhan Avcı, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası B Grubu beşinci maçında Macaristan ekibi PEAC Pecs'i eksik bir kadroyla yenmenin kendileri için moral olduğunu söyledi.

Avcı, 74-73 kazandıkları maçın ardından katıldığı basın toplantısında, taraftarları önünde kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Oyuncularını galibiyet dolayısıyla kutlayan Avcı, "Kazanmamız gereken bir maçtı. Mağlubiyete tahammülümüz olmayan karşılaşmaydı. Bir sonraki tur için sayı avantajıyla kazanmak istiyorduk ama olmadı. Maçı kazanmak da önemli." diye konuştu.

Rakiplerinin kendilerine ters geldiğini dile getiren Avcı, "İlk maçta da zorlanmıştık. Çünkü eşleşemediğimiz bir takım. Çok hareketliler. Bugün de çok iyi oynadılar. Geçen hafta MBA Moskova'yı 30 sayı farkla yenmişlerdi. Eksik bir kadroyla böyle bir takıma karşı kazanmak bizim için moral oldu. Yapmamız gerekeni yaptık, önümüzdeki maçlara bakacağız." ifadelerini kullandı.


- PEAC Pecs cephesi


PEAC Pecs Başantrenörü Boris Maljkovic, deplasmanda kaliteli bir takıma karşı iyi mücadele ortaya koyduklarını dile getirdi.

Bellona AGÜ'yü galibiyet dolayısıyla kutlayan Maljkovic, "İyi bir karşılaşma oldu. Güçlü bir takıma karşı oynadık. Onlara karşı başa baş mücadele etmeyi iyi başardığımız düşünüyorum. Genç bir takımız, daha çok tecrübeye ihtiyacımız var. Oyuncularımı mücadeleleri dolayısıyla tebrik ediyorum." şeklinde görüş belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.