pendik escort bayan
ak

Basketbolda Maçın Ardından

23.10.2016 - 21:33, Güncelleme: 23.10.2016 - 21:33
 

Basketbolda Maçın Ardından

- Yalova Group Belediyespor Başantrenörü Salman:- "Çok potansiyeli olan takıma karşı iyi oynadığımızı düşünüyorum"- Mamak Belediyesi Ankara DSİ Başantrenörü Ateş:- "Çok haklı bir galibiyet aldılar. Rakibimizin oyununa ayak uyduramadık"

YALOVA (AA) - Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi'nde Mamak Belediyesi Ankara DSİ karşısında 88-69'luk skorla kazanan Yalova Group Belediyespor'un başantrenörü İlker Salman, iyi oynayarak karşılaşmadan galip ayrıldıklarını söyledi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Salman, hafta içerisinde aldıkları yenilgiden sonra bir tepki vermeleri gerektiğini ve bunu da bu maçta ortaya koyduklarını söyledi.Güzel bir maç olduğunu belirten Salman, "İki takımı da tebrik ediyorum. Kazandığımız için mutluyuz. Geçtiğimiz Çarşamba günü hiç varlık gösteremediğimiz maçtan sonra bugün bir tepki vermemiz gerekiyordu. Çok potansiyeli olan takıma karşı iyi oynadığımızı düşünüyorum." diye konuştu.- Mamak Belediyesi Ankara DSİ Mamak Belediyesi Ankara DSİ Başantrenörü Kemal Ateş, iyi bir ekibe karşı mücadele ettiklerini ifade etti.Yalova ekibinin kendi imkanlarıyla iyi bir ekip oluşturduğuna dikkati çeken Ateş, şöyle konuştu:"Yapmaları gerekeni yapıyorlar. Ölümüne koşuyorlar, savunma yapıyorlar. Hızlı oynuyorlar. Oyun bozuyorlar. Çok haklı bir galibiyet aldılar. Rakibimizi tebrik ediyorum. Biz de rakibimizin oyununa ayak uyduramadık. Hakemlerle ilgili sezon başında kendi kendime söz vermiştim, konuşmayacağım diye. Ancak şunu görüyoruz ki hakemler eşit bir şekilde düdük çalmıyorlar. Çok teknik faul yedik. Savunmada faul oluyor, oyuncumuz ağzını açıyor, hemen teknik faul çalıyor. Bu da bizim oyunumuzu etkiledi."
- Yalova Group Belediyespor Başantrenörü Salman:- "Çok potansiyeli olan takıma karşı iyi oynadığımızı düşünüyorum"- Mamak Belediyesi Ankara DSİ Başantrenörü Ateş:- "Çok haklı bir galibiyet aldılar. Rakibimizin oyununa ayak uyduramadık"


YALOVA (AA) - Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi'nde Mamak Belediyesi Ankara DSİ karşısında 88-69'luk skorla kazanan Yalova Group Belediyespor'un başantrenörü İlker Salman, iyi oynayarak karşılaşmadan galip ayrıldıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Salman, hafta içerisinde aldıkları yenilgiden sonra bir tepki vermeleri gerektiğini ve bunu da bu maçta ortaya koyduklarını söyledi.

Güzel bir maç olduğunu belirten Salman, "İki takımı da tebrik ediyorum. Kazandığımız için mutluyuz. Geçtiğimiz Çarşamba günü hiç varlık gösteremediğimiz maçtan sonra bugün bir tepki vermemiz gerekiyordu. Çok potansiyeli olan takıma karşı iyi oynadığımızı düşünüyorum." diye konuştu.


- Mamak Belediyesi Ankara DSİ


Mamak Belediyesi Ankara DSİ Başantrenörü Kemal Ateş, iyi bir ekibe karşı mücadele ettiklerini ifade etti.

Yalova ekibinin kendi imkanlarıyla iyi bir ekip oluşturduğuna dikkati çeken Ateş, şöyle konuştu:

"Yapmaları gerekeni yapıyorlar. Ölümüne koşuyorlar, savunma yapıyorlar. Hızlı oynuyorlar. Oyun bozuyorlar. Çok haklı bir galibiyet aldılar. Rakibimizi tebrik ediyorum. Biz de rakibimizin oyununa ayak uyduramadık. Hakemlerle ilgili sezon başında kendi kendime söz vermiştim, konuşmayacağım diye. Ancak şunu görüyoruz ki hakemler eşit bir şekilde düdük çalmıyorlar. Çok teknik faul yedik. Savunmada faul oluyor, oyuncumuz ağzını açıyor, hemen teknik faul çalıyor. Bu da bizim oyunumuzu etkiledi."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.