pendik escort bayan
ak

Basketbolda Maçın Ardından

23.10.2016 - 20:28, Güncelleme: 23.10.2016 - 20:28
 

Basketbolda Maçın Ardından

- Muratbey Uşak Başantrenörü Bulkaz:"Yönetimden transfer istiyoruz"- TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Sevim:- "Hücumda etkili olamadık, savunmada da basit hatalardan çok sayı yedik"

UŞAK (AA) - Spor Toto Basketbol Süper Ligi 3. hafta maçında TED Ankara Kolejliler'i 103-64 mağlup eden Muratbey Uşak'ın başantrenörü Ozan Bulkaz, önemli bir galibiyet aldıklarını ancak takıma takviye ihtiyaçları bulunduğunu söyledi.Bulkaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Avrupa'da ve ligde zorlu maçlar oynadıklarını belirterek, oyuncularını galibiyet için kutladı. Takımda eksikler olduğunu ifade eden Ozan Bulkaz, "Uşak'tan takım için destek istiyorum. Yönetimden transfer istiyoruz. Bu anlamda gerekenin yapılması takım için önemli. Kazandığımız bir maçta bunu dile getirmek istedim çünkü mağlubiyette hiçbir şeyin arkasına sığınmamak lazım diye düşünüyorum. İki Türk, iki yabancı eksiğiyle oynamak kolay değil. Yarın Yunanistan'a uçacağız. Kısaca eksik oynamak istemiyoruz" diye konuştu. Muratbey Uşak oyuncusu Ali Berent Kavaklıoğlu ise istekli oynadıklarını ve güzel bir galibiyet aldıklarını belirterek, " Bizim için yenmek önemliydi. İyi konsantre olduk, iyi mücadele ettik." dedi. - TED Ankara Kolejliler cephesiTED Ankara Kolejliler Başantrenörü Can Sevim, maç içinde iyi hücum edememelerinden yakındı.Rakibe çok fazla şut imkanı verdiklerini anlatan Sevim, "Hücumda etkili olamadık, savunmada da basit hatalardan çok sayı yedik. Savunma yapmayı bilmiyoruz. Bire bir savunmada iyi değiliz. Savunmanın üstünde daha çok duracağız ve elimizden geldiği kadar daha iyi olmaya çalışacağız. Uşak takımı ne yaptığını iyi biliyor ve çok iyi bir sistemleri var" ifadelerini kullandı. TED Ankara Kolejliler oyuncusu Yesukan Onar da zor bir deplasmanda mücadele ettiklerini belirterek, "Muratbey Uşak ekibi çok iyi mücadele etti. İyi savunma yapamadık ve kaybettik" değerlendirmesinde bulundu.
- Muratbey Uşak Başantrenörü Bulkaz:"Yönetimden transfer istiyoruz"- TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Sevim:- "Hücumda etkili olamadık, savunmada da basit hatalardan çok sayı yedik"


UŞAK (AA) - Spor Toto Basketbol Süper Ligi 3. hafta maçında TED Ankara Kolejliler'i 103-64 mağlup eden Muratbey Uşak'ın başantrenörü Ozan Bulkaz, önemli bir galibiyet aldıklarını ancak takıma takviye ihtiyaçları bulunduğunu söyledi.

Bulkaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Avrupa'da ve ligde zorlu maçlar oynadıklarını belirterek, oyuncularını galibiyet için kutladı.

Takımda eksikler olduğunu ifade eden Ozan Bulkaz, "Uşak'tan takım için destek istiyorum. Yönetimden transfer istiyoruz. Bu anlamda gerekenin yapılması takım için önemli. Kazandığımız bir maçta bunu dile getirmek istedim çünkü mağlubiyette hiçbir şeyin arkasına sığınmamak lazım diye düşünüyorum. İki Türk, iki yabancı eksiğiyle oynamak kolay değil. Yarın Yunanistan'a uçacağız. Kısaca eksik oynamak istemiyoruz" diye konuştu.

Muratbey Uşak oyuncusu Ali Berent Kavaklıoğlu ise istekli oynadıklarını ve güzel bir galibiyet aldıklarını belirterek, " Bizim için yenmek önemliydi. İyi konsantre olduk, iyi mücadele ettik." dedi.


- TED Ankara Kolejliler cephesi


TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Can Sevim, maç içinde iyi hücum edememelerinden yakındı.

Rakibe çok fazla şut imkanı verdiklerini anlatan Sevim, "Hücumda etkili olamadık, savunmada da basit hatalardan çok sayı yedik. Savunma yapmayı bilmiyoruz. Bire bir savunmada iyi değiliz. Savunmanın üstünde daha çok duracağız ve elimizden geldiği kadar daha iyi olmaya çalışacağız. Uşak takımı ne yaptığını iyi biliyor ve çok iyi bir sistemleri var" ifadelerini kullandı.

TED Ankara Kolejliler oyuncusu Yesukan Onar da zor bir deplasmanda mücadele ettiklerini belirterek, "Muratbey Uşak ekibi çok iyi mücadele etti. İyi savunma yapamadık ve kaybettik" değerlendirmesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.