pendik escort bayan
ak

Basketbolda Maçın Ardından

17.10.2016 - 21:33, Güncelleme: 17.10.2016 - 21:33
 

Basketbolda Maçın Ardından

- Anadolu Efes Başantrenörü Perasovic: "Üçüncü çeyrekten sonra daha fazla koşarak maçı kopartmayı başardık"- TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Sevim: "Yapmak istediklerimizi ne kadar sahaya yansıtsak da yeterli olmuyor"

İSTANBUL (AA) - Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 2. haftasında sahasında TED Ankara Kolejliler'i 109-60 yenen Anadolu Efes'in başantrenörü Velimir Perasovic, üçüncü çeyrekten sonra daha fazla koşarak maçı kopartmayı başardıklarını söyledi.Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Perasovic, "Bir noktada kırılması gereken bir maçtı. Son saniyelerde sayılar yiyorduk. Üçüncü çeyrekten sonra daha fazla koşarak maçı kopartmayı başardık. Aynı zamanda hızlı hücumdan sayılar bulduk. Tabii ki çalışmak gerekiyor. Çalışmaya başladığımız zaman iyi sonuç geliyor." ifadelerini kullandı.Anadolu Efes'in genç oyuncularından Berk Demir ise THY Avrupa Ligi'nde yapacakları Olympiakos maçı öncesinde önemli bir müsabaka oynadıklarını belirtti.- TED Ankara Kolejliler cephesiTED Ankara Kolejliler Başantrenörü Can Sevim, maçın ilk yarısında yapmak istediklerinin bir kısmını sahaya koyduklarını ancak bunun yeterli olmadığını ifade etti.Geçen hafta da aynı sorunu yaşadıklarını ve rakiplerine sadece ilk yarılarda direnebildiklerini aktaran Sevim, "Anadolu Efes çok kuvvetli bir takım. Yapmak istediklerimizi ne kadar sahaya yansıtsak da yeterli olmuyor. Özellikle bizim gibi takımlara karşı oynadıkları zaman. İlk yarıda daha derli toplu bir görüntümüz vardı. Dar bir rotasyona sahibiz. Genç oyuncularımız da biraz ürkek ve hataya çok açık oynuyorlar. Onların oyuna dahil olmasıyla hata sayımız arttı ve oyundan koptuk." değerlendirmesinde bulundu.TED Ankara Kolejliler'in genç basketbolcularından Yiğit Baran Sarıkaya ise lacivert-beyazlıları tebrik ederek, ilerleyen haftalarda daha iyi olacaklarını kaydetti.
- Anadolu Efes Başantrenörü Perasovic: "Üçüncü çeyrekten sonra daha fazla koşarak maçı kopartmayı başardık"- TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Sevim: "Yapmak istediklerimizi ne kadar sahaya yansıtsak da yeterli olmuyor"


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 2. haftasında sahasında TED Ankara Kolejliler'i 109-60 yenen Anadolu Efes'in başantrenörü Velimir Perasovic, üçüncü çeyrekten sonra daha fazla koşarak maçı kopartmayı başardıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Perasovic, "Bir noktada kırılması gereken bir maçtı. Son saniyelerde sayılar yiyorduk. Üçüncü çeyrekten sonra daha fazla koşarak maçı kopartmayı başardık. Aynı zamanda hızlı hücumdan sayılar bulduk. Tabii ki çalışmak gerekiyor. Çalışmaya başladığımız zaman iyi sonuç geliyor." ifadelerini kullandı.

Anadolu Efes'in genç oyuncularından Berk Demir ise THY Avrupa Ligi'nde yapacakları Olympiakos maçı öncesinde önemli bir müsabaka oynadıklarını belirtti.


- TED Ankara Kolejliler cephesi


TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Can Sevim, maçın ilk yarısında yapmak istediklerinin bir kısmını sahaya koyduklarını ancak bunun yeterli olmadığını ifade etti.

Geçen hafta da aynı sorunu yaşadıklarını ve rakiplerine sadece ilk yarılarda direnebildiklerini aktaran Sevim, "Anadolu Efes çok kuvvetli bir takım. Yapmak istediklerimizi ne kadar sahaya yansıtsak da yeterli olmuyor. Özellikle bizim gibi takımlara karşı oynadıkları zaman. İlk yarıda daha derli toplu bir görüntümüz vardı. Dar bir rotasyona sahibiz. Genç oyuncularımız da biraz ürkek ve hataya çok açık oynuyorlar. Onların oyuna dahil olmasıyla hata sayımız arttı ve oyundan koptuk." değerlendirmesinde bulundu.

TED Ankara Kolejliler'in genç basketbolcularından Yiğit Baran Sarıkaya ise lacivert-beyazlıları tebrik ederek, ilerleyen haftalarda daha iyi olacaklarını kaydetti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.