pendik escort bayan
ak

Basketbol: Galenos Cup

09.09.2017 - 16:43, Güncelleme: 09.09.2017 - 16:43
 

Basketbol: Galenos Cup

- Türkiye Basketbol 1. Ligi ekiplerinin katılımıyla düzenlenen turnuvada Türk Telekom birinciliğe ulaştı

İZMİR (AA) - Türkiye Basketbol 1. Ligi ekiplerinin katılımıyla düzenlenen Galenos Cup'ta birinciliğe Türk Telekom ulaştı.Bergama Belediyesi ev sahipliğinde bu sene üçüncüsü düzenlenen Galenos Cup'a Türkiye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Afyon Belediyesi, Düzce Belediyespor, Petkim ve Türk Telekom katıldı.Bergama Belediyesi Erdal Önder Spor Salonu'nda turnuvanın ilk maçında Afyon Belediyesi'ni 89-77 mağlup eden Türk Telekom, ikinci gün Petkim'i 87-68 yendi. Turnuvanın son müsabakasında Düzce Belediyespor'u 93-89'luk skorla geçen Türk Telekom, organizasyoda birinciliğe ulaştı.Türk Telekom Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Şükrü Kutlu, yaptığı yazılı açıklamada, takım olarak ligin en büyük şampiyonluk adayı olduklarını belirtti.Galenos Cup’ta elde ettikleri şampiyonluğun lig öncesi büyük bir moral olduğunu bildiren Kutlu, "Turnuvada çok önemli takımlarla mücadele ettik. Burada kazandığımız zafer takımımızın motivasyonunu daha da artıracak. Galenos Cup'ta lig öncesi yaşadığımız ilk şampiyonluk, sonrasında gelecek zaferlerin de habercisi. Ligde de şampiyonluğun en büyük adayıyız. Tüm camiamızı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.
- Türkiye Basketbol 1. Ligi ekiplerinin katılımıyla düzenlenen turnuvada Türk Telekom birinciliğe ulaştı


İZMİR (AA) - Türkiye Basketbol 1. Ligi ekiplerinin katılımıyla düzenlenen Galenos Cup'ta birinciliğe Türk Telekom ulaştı.

Bergama Belediyesi ev sahipliğinde bu sene üçüncüsü düzenlenen Galenos Cup'a Türkiye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Afyon Belediyesi, Düzce Belediyespor, Petkim ve Türk Telekom katıldı.

Bergama Belediyesi Erdal Önder Spor Salonu'nda turnuvanın ilk maçında Afyon Belediyesi'ni 89-77 mağlup eden Türk Telekom, ikinci gün Petkim'i 87-68 yendi. Turnuvanın son müsabakasında Düzce Belediyespor'u 93-89'luk skorla geçen Türk Telekom, organizasyoda birinciliğe ulaştı.

Türk Telekom Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Şükrü Kutlu, yaptığı yazılı açıklamada, takım olarak ligin en büyük şampiyonluk adayı olduklarını belirtti.

Galenos Cup’ta elde ettikleri şampiyonluğun lig öncesi büyük bir moral olduğunu bildiren Kutlu, "Turnuvada çok önemli takımlarla mücadele ettik. Burada kazandığımız zafer takımımızın motivasyonunu daha da artıracak. Galenos Cup'ta lig öncesi yaşadığımız ilk şampiyonluk, sonrasında gelecek zaferlerin de habercisi. Ligde de şampiyonluğun en büyük adayıyız. Tüm camiamızı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.