pendik escort bayan
ak

Başkentteki Sağanak

12.06.2019 - 11:48, Güncelleme: 12.06.2019 - 11:48
 

Başkentteki Sağanak

Ankara Büyükşehir Belediyesince, kentte etkili olan sağanakta su basan ev ve iş yerlerinde temizlik çalışması yapıldı

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesince, kentte etkili olan sağanakta su dolan ev ve iş yerlerinde temizlik çalışması yapıldı.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ankara İtfaiye Daire Başkanlığı bünyesinde kurulan Afet Koordinasyon Merkezi’ne (AKOM) vatandaşlardan gelen ihbarlar tek tek değerlendirilerek, ekipler konut ve iş yerlerine yönlendiriliyor.Kent Estetiği Daire Başkanlığı ekipleri, selden zarar gören konut ve iş yerlerinde su tahliyesinin ardından temizlik çalışmaları yapıyor. Öte yandan, belediye tarafından vatandaşlara metro, otobüs ekranlarından ve sosyal medya üzerinden anlık ve günlük hava şartlarına yönelik uyarılarda bulunuluyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesince, kentte etkili olan sağanakta su basan ev ve iş yerlerinde temizlik çalışması yapıldı

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesince, kentte etkili olan sağanakta su dolan ev ve iş yerlerinde temizlik çalışması yapıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ankara İtfaiye Daire Başkanlığı bünyesinde kurulan Afet Koordinasyon Merkezi’ne (AKOM) vatandaşlardan gelen ihbarlar tek tek değerlendirilerek, ekipler konut ve iş yerlerine yönlendiriliyor.

Kent Estetiği Daire Başkanlığı ekipleri, selden zarar gören konut ve iş yerlerinde su tahliyesinin ardından temizlik çalışmaları yapıyor.

Öte yandan, belediye tarafından vatandaşlara metro, otobüs ekranlarından ve sosyal medya üzerinden anlık ve günlük hava şartlarına yönelik uyarılarda bulunuluyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.