pendik escort bayan
ak

Başkentteki Kadın Cinayeti

09.12.2018 - 05:43, Güncelleme: 09.12.2018 - 05:43
 

Başkentteki Kadın Cinayeti

Keçiören'de meydana gelen olayda, tabancayla eşini öldüren Rıza E'nin yaraladığı kayınvalidesi de kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi- Rıza E'nin tabancayla ağır yaraladığı 13 yaşındaki baldızının ise tedavisi devam ediyor

ANKARA (AA) - Başkentin Keçiören ilçesinde meydana gelen olayda, tabancayla eşi Mehtap E'yi öldüren Rıza E'nin yaraladığı kayınvalidesi Muazzez K. de kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Rıza E'nin tabancayla ağır yaraladığı 13 yaşındaki baldızı Gülistan K'nin ise tedavisi sürüyor. Edinilen bilgiye göre, Keçiören ilçesi Tarhanlar Caddesi'nde akşam saatlerinde Rıza E, tabancayla eşi Mehtap E'yi öldürdü ve 13 yaşındaki baldızı Gülistan K. ile kayınvalidesi Muazzez K'yi ağır yaraladı. Damadı tarafından tabancayla vurulan Muazzez K. kaldırıldığı Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Öte yandan ağır yaralanan Gülistan K'nin kaldırıldığı Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesindeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi. - OlayAnkara'nın Keçiören ilçesinde boşanmak isteyen eşini tabancayla vurarak öldüren kişi, kayınvalidesi ve baldızını da yaralamıştı.Rıza E. boşanmak isteyen ve bir süredir ailesiyle yaşayan eşi Mehtap E'nin Tarhanlar Caddesi'nde kaldığı eve gitmişti. Rıza E, tabancayla önce eşine daha sonra da kayınvalidesi ile baldızına ateş etmişti.Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, evden yaya olarak kaçan Rıza E'yi yakalamak için çalışma başlatmıştı.
Keçiören'de meydana gelen olayda, tabancayla eşini öldüren Rıza E'nin yaraladığı kayınvalidesi de kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi- Rıza E'nin tabancayla ağır yaraladığı 13 yaşındaki baldızının ise tedavisi devam ediyor

ANKARA (AA) - Başkentin Keçiören ilçesinde meydana gelen olayda, tabancayla eşi Mehtap E'yi öldüren Rıza E'nin yaraladığı kayınvalidesi Muazzez K. de kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Rıza E'nin tabancayla ağır yaraladığı 13 yaşındaki baldızı Gülistan K'nin ise tedavisi sürüyor.

Edinilen bilgiye göre, Keçiören ilçesi Tarhanlar Caddesi'nde akşam saatlerinde Rıza E, tabancayla eşi Mehtap E'yi öldürdü ve 13 yaşındaki baldızı Gülistan K. ile kayınvalidesi Muazzez K'yi ağır yaraladı. Damadı tarafından tabancayla vurulan Muazzez K. kaldırıldığı Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Öte yandan ağır yaralanan Gülistan K'nin kaldırıldığı Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesindeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

- Olay

Ankara'nın Keçiören ilçesinde boşanmak isteyen eşini tabancayla vurarak öldüren kişi, kayınvalidesi ve baldızını da yaralamıştı.

Rıza E. boşanmak isteyen ve bir süredir ailesiyle yaşayan eşi Mehtap E'nin Tarhanlar Caddesi'nde kaldığı eve gitmişti. Rıza E, tabancayla önce eşine daha sonra da kayınvalidesi ile baldızına ateş etmişti.

Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, evden yaya olarak kaçan Rıza E'yi yakalamak için çalışma başlatmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.