pendik escort bayan
ak

Başkentte Yol Kenarında Kadın Cesedi Bulundu

26.07.2018 - 07:58, Güncelleme: 26.07.2018 - 07:58
 

Başkentte Yol Kenarında Kadın Cesedi Bulundu

Mevlana Bulvarı'nda cesedi bulunan ve üzerinden Lale Ö.B. adına düzenlenmiş kimlik belgesi çıkan kadının, trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiş olabileceği değerlendiriliyor

ANKARA (AA) - Başkentte yol kenarında bir kadın cesedi bulundu.AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Yenimahalle ilçesi Mevlana Bulvarı Akköprü Kavşağı'nda sabah saatlerinde yol kenarında bir kadın cesedi olduğunu gören vatandaşlar polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.Olay yerine gelen ekipler genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Üzerinden Lale Ö.B. adına düzenlenmiş kimlik belgesi çıkan kadının cesedinde inceleme yapan polis ekipleri, bu kişinin trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiş olabileceğini değerlendiriyor. Ekipler, cesedin yol kenarına atılmış olabileceği ihtimali üzerinde de duruyor.
Mevlana Bulvarı'nda cesedi bulunan ve üzerinden Lale Ö.B. adına düzenlenmiş kimlik belgesi çıkan kadının, trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiş olabileceği değerlendiriliyor

ANKARA (AA) - Başkentte yol kenarında bir kadın cesedi bulundu.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Yenimahalle ilçesi Mevlana Bulvarı Akköprü Kavşağı'nda sabah saatlerinde yol kenarında bir kadın cesedi olduğunu gören vatandaşlar polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen ekipler genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

Üzerinden Lale Ö.B. adına düzenlenmiş kimlik belgesi çıkan kadının cesedinde inceleme yapan polis ekipleri, bu kişinin trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiş olabileceğini değerlendiriyor. Ekipler, cesedin yol kenarına atılmış olabileceği ihtimali üzerinde de duruyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.