pendik escort bayan
ak

Başkentte Yıpranan Sokak Tabelaları Yenileniyor

07.06.2019 - 11:18, Güncelleme: 07.06.2019 - 11:18
 

Başkentte Yıpranan Sokak Tabelaları Yenileniyor

Ankara Büyükşehir Belediyesince mahalle, bulvar, cadde ve sokaklardaki yıpranan tabelaların yenilenmesi için çalışma başlatıldı

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesince mahalle, bulvar, cadde ve sokaklardaki yıpranan tabelaların yenilenmesi için çalışma başlatıldı.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Fen İşleri Daire Başkanlığı Numarataj Şube Müdürlüğü tarafından mahalle, bulvar, cadde ve sokaklardaki yıpranan tabelaların yenilenmesi ve bakımlarının yapılması için 7 ekip görevlendirildi.Bu kapsamda, Ankara'nın merkez ilçeleri başta olmak üzere 25 ilçede çalışmalarını sürdüren ekipler, günde ortalama 10-15 yeni tabela direğinin montajını gerçekleştiriyor.Mahalle muhtarları ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda eskiyen tabela ve direklerini boyayan ekipler, ekonomik ömrünü tamamlayanları da yenileriyle değiştiriyor.Numarataj Şube Müdürlüğü verilerine göre, Başkentte bin 421 mahalle, 150 bulvar, 10 bin 700 cadde, 31 bin sokak ve 9 Organize Sanayi Bölgesi bulunuyor. Yetkililer, kentsel dönüşüm projeleri ve yeni yerleşim alanlarının açılmasıyla bu sayının arttığına işaret etti.
Ankara Büyükşehir Belediyesince mahalle, bulvar, cadde ve sokaklardaki yıpranan tabelaların yenilenmesi için çalışma başlatıldı

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesince mahalle, bulvar, cadde ve sokaklardaki yıpranan tabelaların yenilenmesi için çalışma başlatıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Fen İşleri Daire Başkanlığı Numarataj Şube Müdürlüğü tarafından mahalle, bulvar, cadde ve sokaklardaki yıpranan tabelaların yenilenmesi ve bakımlarının yapılması için 7 ekip görevlendirildi.

Bu kapsamda, Ankara'nın merkez ilçeleri başta olmak üzere 25 ilçede çalışmalarını sürdüren ekipler, günde ortalama 10-15 yeni tabela direğinin montajını gerçekleştiriyor.

Mahalle muhtarları ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda eskiyen tabela ve direklerini boyayan ekipler, ekonomik ömrünü tamamlayanları da yenileriyle değiştiriyor.

Numarataj Şube Müdürlüğü verilerine göre, Başkentte bin 421 mahalle, 150 bulvar, 10 bin 700 cadde, 31 bin sokak ve 9 Organize Sanayi Bölgesi bulunuyor.

Yetkililer, kentsel dönüşüm projeleri ve yeni yerleşim alanlarının açılmasıyla bu sayının arttığına işaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.