pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkentte Yaz Etkinlikleri Başlıyor

05.07.2019 - 12:28, Güncelleme: 05.07.2019 - 12:28
 

Başkentte Yaz Etkinlikleri Başlıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesince hafta sonları "Yaz Şenlikleri" etkinlikleri düzenlenecek

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından her hafta sonu "Yaz Şenlikleri" adı altında etkinlikler düzenlenecek. Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ilki Gençlik Parkı'nda başlayan şenliklerin ikincisi 6-7 Temmuz'da Altınpark'ta yapılacak. Konser, animasyon gösterisi ve çeşitli yarışmalardan oluşan etkinlikler, her hafta sonu belediyeye ait rekreasyon alanları ile parklarda 19.00-21.00 saatlerinde düzenlenecek.Ankara Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı da sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında Ankara Kalesi'nde cumartesi günleri konser verecek.Mehteran Takımı, ilk gösterisini 6 Temmuz Cumartesi günü saat 14.00'te gerçekleştirecek.
Ankara Büyükşehir Belediyesince hafta sonları "Yaz Şenlikleri" etkinlikleri düzenlenecek

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından her hafta sonu "Yaz Şenlikleri" adı altında etkinlikler düzenlenecek.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ilki Gençlik Parkı'nda başlayan şenliklerin ikincisi 6-7 Temmuz'da Altınpark'ta yapılacak.

Konser, animasyon gösterisi ve çeşitli yarışmalardan oluşan etkinlikler, her hafta sonu belediyeye ait rekreasyon alanları ile parklarda 19.00-21.00 saatlerinde düzenlenecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı da sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında Ankara Kalesi'nde cumartesi günleri konser verecek.

Mehteran Takımı, ilk gösterisini 6 Temmuz Cumartesi günü saat 14.00'te gerçekleştirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.