pendik escort bayan
ak

Başkent'te Yaralamalı Trafik Kazası

24.09.2018 - 06:08, Güncelleme: 24.09.2018 - 06:08
 

Başkent'te Yaralamalı Trafik Kazası

Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, aydınlatma direğine çarptı- Direğin devrilmesi sonucu yol bir süre trafiğe kapandı

ANKARA (AA) - Ankaranın Yenimahalle ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, aydınlatma direğine çarparak yaralandı. Alınan bilgiye göre, Yenimahalle Belediyesi Lalegül Çarşısı önünde, A.A. (23) yönetimindeki 06 YY 210 plakalı araç aydınlatma direğine çarptı. Aydınlatma direğinin devrilmesiyle yol bir süre trafiğe kapanırken çevredeki görgü tanıkları da aracın farları kapalı halde trafikte seyrettiğini belirtti. Yaralı sürücü, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Dr. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alındı. Sürücünün hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Öte yandan elektrik dağıtım ekipleri de olay yerine gelerek aydınlatma direğini yoldan kaldırdıktan sonra yol trafiğe açıldı.
Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, aydınlatma direğine çarptı- Direğin devrilmesi sonucu yol bir süre trafiğe kapandı

ANKARA (AA) - Ankaranın Yenimahalle ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, aydınlatma direğine çarparak yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Yenimahalle Belediyesi Lalegül Çarşısı önünde, A.A. (23) yönetimindeki 06 YY 210 plakalı araç aydınlatma direğine çarptı.

Aydınlatma direğinin devrilmesiyle yol bir süre trafiğe kapanırken çevredeki görgü tanıkları da aracın farları kapalı halde trafikte seyrettiğini belirtti.

Yaralı sürücü, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Dr. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alındı.

Sürücünün hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Öte yandan elektrik dağıtım ekipleri de olay yerine gelerek aydınlatma direğini yoldan kaldırdıktan sonra yol trafiğe açıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.