pendik escort bayan
ak

Başkentte Yangın

25.04.2018 - 03:48, Güncelleme: 25.04.2018 - 03:48
 

Başkentte Yangın

Ulus'ta Hacı Bayram Veli Camisi yakınındaki bir öğrenci yurdunun jeneratöründe çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı

ANKARA (AA) - Ankara'da üç katlı bir öğrenci yurdunun jeneratöründe çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.Ulus Güvercin Sokağı'nda bulunan Hacı Bayram-ı Veli Vakfı Talebe Yurdu'na ait jeneratörde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.Kısa sürede büyüyen yangını fark eden görevliler durumu itfaiyeye bildirdi. Yurt binasındaki öğrenciler ise tahliye edildi.Binanın dış kısmında bulunan jeneratörden yükselen alevler ve yoğun duman, öğrenci yurdunun dış cephesinde küçük çapta hasara neden oldu.Hacı Bayram Veli Camisi yakınındaki yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yurt binasına sıçramadan söndürülerek soğutma çalışması yapıldı.Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.
Ulus'ta Hacı Bayram Veli Camisi yakınındaki bir öğrenci yurdunun jeneratöründe çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı

ANKARA (AA) - Ankara'da üç katlı bir öğrenci yurdunun jeneratöründe çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Ulus Güvercin Sokağı'nda bulunan Hacı Bayram-ı Veli Vakfı Talebe Yurdu'na ait jeneratörde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Kısa sürede büyüyen yangını fark eden görevliler durumu itfaiyeye bildirdi. Yurt binasındaki öğrenciler ise tahliye edildi.

Binanın dış kısmında bulunan jeneratörden yükselen alevler ve yoğun duman, öğrenci yurdunun dış cephesinde küçük çapta hasara neden oldu.

Hacı Bayram Veli Camisi yakınındaki yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yurt binasına sıçramadan söndürülerek soğutma çalışması yapıldı.

Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.