pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkentte Yangın

13.09.2017 - 11:48, Güncelleme: 13.09.2017 - 11:48
 

Başkentte Yangın

ANKARA (AA) - Ankara Ulus Devlet Hastanesi yakınında bulunan 7 katlı iş merkezinin çatısında yangın çıktı. Alınan bilgiye göre, Altındağ ilçesi İstanbul...

ANKARA (AA) - Ankara Ulus Devlet Hastanesi yakınında bulunan 7 katlı iş merkezinin çatısında yangın çıktı. Alınan bilgiye göre, Altındağ ilçesi İstanbul Caddesi'nde bulunan bir iş merkezinin çatısında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın meydana geldi. Çatıdan yükselen dumanları görenlerin ihbarıyla olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.İş merkezinin önündeki ağacın dalları, itfaiye erlerinin merdivenle çatıya ulaşmasına engel olduğu için elektrikli testereyle kesildi. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle çevre binalar ile Ulus Devlet Hastanesine sıçramadan söndürüldü.
ANKARA (AA) - Ankara Ulus Devlet Hastanesi yakınında bulunan 7 katlı iş merkezinin çatısında yangın çıktı. Alınan bilgiye göre, Altındağ ilçesi İstanbul...

ANKARA (AA) - Ankara Ulus Devlet Hastanesi yakınında bulunan 7 katlı iş merkezinin çatısında yangın çıktı.

Alınan bilgiye göre, Altındağ ilçesi İstanbul Caddesi'nde bulunan bir iş merkezinin çatısında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın meydana geldi.

Çatıdan yükselen dumanları görenlerin ihbarıyla olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

İş merkezinin önündeki ağacın dalları, itfaiye erlerinin merdivenle çatıya ulaşmasına engel olduğu için elektrikli testereyle kesildi.

Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle çevre binalar ile Ulus Devlet Hastanesine sıçramadan söndürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.