pendik escort bayan
ak

Başkentte Yangın

17.05.2019 - 00:18, Güncelleme: 17.05.2019 - 00:18
 

Başkentte Yangın

Siteler'deki bir iş yerinin çatısında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü

ANKARA (AA) - Ankara'nın mobilya sanayi merkezi Siteler'de bir iş yerinin çatısında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çevredeki binalara sıçramadan kısa sürede söndürüldü.Altındağ ilçesi Ulubey Mahallesi Karpuzlu-1 Caddesi'ndeki bir iş yerinin çatısında yangın çıktı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri geldi. Ankara Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin 3 arazöz ve 2 itfaiye tankeriyle müdahale ettiği yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.Yangın nedeniyle iş yerinde maddi hasar meydana geldi. Yangının elektrik kaçağından çıktığı ileri sürüldü.
Siteler'deki bir iş yerinin çatısında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü

ANKARA (AA) - Ankara'nın mobilya sanayi merkezi Siteler'de bir iş yerinin çatısında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çevredeki binalara sıçramadan kısa sürede söndürüldü.

Altındağ ilçesi Ulubey Mahallesi Karpuzlu-1 Caddesi'ndeki bir iş yerinin çatısında yangın çıktı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri geldi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin 3 arazöz ve 2 itfaiye tankeriyle müdahale ettiği yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangın nedeniyle iş yerinde maddi hasar meydana geldi.

Yangının elektrik kaçağından çıktığı ileri sürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.