pendik escort bayan
ak

Başkentte Uyuşturucu Şüphelileri Yakalandı

03.06.2019 - 10:18, Güncelleme: 03.06.2019 - 10:18
 

Başkentte Uyuşturucu Şüphelileri Yakalandı

Ankara'da uyuşturucu madde sattıkları ve kullandıkları iddiasıyla 8 kişi gözaltına alındı

ANKARA (AA) - Başkentte, uyuşturucu madde sattığı ve kullandığı tespit edilen 8 kişi yakalandı.Sincan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, devriye görevi sırasında S.K, D.C.Ü. ve M.K'nin uyuşturucu kullandıklarını tespit etti.Şüphelilerin yapılan sorgularında, uyuşturucu maddeyi H.Ü'den aldıklarını beyan etmeleri üzerine ekipler tarafından yapılan takiple söz konusu şüpheli, Yaşar Kemal Caddesi'nde yakalandı. H.Ü. ise ifadesinde, uyuşturucu maddeleri Ç.B'den aldığını öne sürdü. Ç.B. de yapılan çalışma sonucu Tandoğan Mahallesi Atmaca Sokak'ta araç içerisinde bulunan uyuşturucu maddeleri E.A. ile beraber saklamaya çalışırken gözaltına alındı. Şüphelilerin aracında yapılan aramada ise 6 gram kubar esrar ele geçirildi.Ekipler tarafından sorgulanan Ç.B, satmak için aldığı uyuşturucuyu S.Ç'den temin ettiğini aktardı. Yapılan çalışma sonrasında S.Ç. ve yanındaki M.K. de gözaltına alındı. Şüphelilerin yapılan üst aramasında 103 gram kubar esrar bulundu.Gözaltına alınan 8 şüphelinin Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri sürüyor.
Ankara'da uyuşturucu madde sattıkları ve kullandıkları iddiasıyla 8 kişi gözaltına alındı

ANKARA (AA) - Başkentte, uyuşturucu madde sattığı ve kullandığı tespit edilen 8 kişi yakalandı.

Sincan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, devriye görevi sırasında S.K, D.C.Ü. ve M.K'nin uyuşturucu kullandıklarını tespit etti.

Şüphelilerin yapılan sorgularında, uyuşturucu maddeyi H.Ü'den aldıklarını beyan etmeleri üzerine ekipler tarafından yapılan takiple söz konusu şüpheli, Yaşar Kemal Caddesi'nde yakalandı. H.Ü. ise ifadesinde, uyuşturucu maddeleri Ç.B'den aldığını öne sürdü.

Ç.B. de yapılan çalışma sonucu Tandoğan Mahallesi Atmaca Sokak'ta araç içerisinde bulunan uyuşturucu maddeleri E.A. ile beraber saklamaya çalışırken gözaltına alındı. Şüphelilerin aracında yapılan aramada ise 6 gram kubar esrar ele geçirildi.

Ekipler tarafından sorgulanan Ç.B, satmak için aldığı uyuşturucuyu S.Ç'den temin ettiğini aktardı.

Yapılan çalışma sonrasında S.Ç. ve yanındaki M.K. de gözaltına alındı. Şüphelilerin yapılan üst aramasında 103 gram kubar esrar bulundu.

Gözaltına alınan 8 şüphelinin Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.