pendik escort bayan
ak

Başkentte Uyuşturucu Operasyonu

03.03.2017 - 18:18, Güncelleme: 03.03.2017 - 18:18
 

Başkentte Uyuşturucu Operasyonu

Kahramankazan'da bir araçta yapılan aramada, 2 kilogram esrar ile 137 gram kokain ele geçirildi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bir araçta yapılan aramada, 2 kilogram esrar ile 137 gram kokain ele geçirildi.Valilikten yapılan yazılı açıklamada, polis ekipleri İstanbul'dan Ankara'ya uyuşturucu madde getirileceği bilgisi üzerine, Kahramankazan ilçesi girişinde denetimler yaptı. Eğitimli köpeklerin de katıldığı denetimlerde, bir otomobilin stepne bölümüne saklanmış 2 kilogram esrar ile 137 gram "taş kokain" bulundu.Araç sürücüsü K.D. emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Kahramankazan'da bir araçta yapılan aramada, 2 kilogram esrar ile 137 gram kokain ele geçirildi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bir araçta yapılan aramada, 2 kilogram esrar ile 137 gram kokain ele geçirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, polis ekipleri İstanbul'dan Ankara'ya uyuşturucu madde getirileceği bilgisi üzerine, Kahramankazan ilçesi girişinde denetimler yaptı.

Eğitimli köpeklerin de katıldığı denetimlerde, bir otomobilin stepne bölümüne saklanmış 2 kilogram esrar ile 137 gram "taş kokain" bulundu.

Araç sürücüsü K.D. emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.