pendik escort bayan
ak

Başkentte "Ustalara Vefa" Konseri

04.02.2017 - 14:08, Güncelleme: 04.02.2017 - 14:08
 

Başkentte "Ustalara Vefa" Konseri

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrasınca, unutulmaz sanatçılar Barış Manço ve Cem Karaca anısına 6 Şubat Pazartesi günü "Ustalara Vefa" konseri verilecek

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrasınca, unutulmaz sanatçılar Barış Manço ve Cem Karaca anısına, 6 Şubat Pazartesi günü "Ustalara Vefa" konseri verilecek.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kent Orkestrası, gelenek haline getirdiği "Ustalara Saygı" ve "Ustalara Vefa" konserlerine devam ediyor.Bu yıl Barış Manço ve Cem Karaca için düzenlenecek konsere, Ankara Gelişim Çok Sesli Korosu ile Öğretmenler Kubilay Ortaokulu Çocuk Korosu da eşlik edecek.Kent Orkestrasınca, 1999 yılında hayatını kaybeden Barış Manço ve 2004 yılında vefat eden Cem Karaca'nın dillerden düşmeyen şarkıları yorumlanacak.Şef Kemal Günüç yönetimindeki orkestranın "senfonik rock" konseri, 6 Şubat Pazartesi günü saat 20.00'de Gençlik Parkı Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirilecek. Vatandaşlar, konseri ücretsiz izleyebilecek.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrasınca, unutulmaz sanatçılar Barış Manço ve Cem Karaca anısına 6 Şubat Pazartesi günü "Ustalara Vefa" konseri verilecek

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrasınca, unutulmaz sanatçılar Barış Manço ve Cem Karaca anısına, 6 Şubat Pazartesi günü "Ustalara Vefa" konseri verilecek.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kent Orkestrası, gelenek haline getirdiği "Ustalara Saygı" ve "Ustalara Vefa" konserlerine devam ediyor.

Bu yıl Barış Manço ve Cem Karaca için düzenlenecek konsere, Ankara Gelişim Çok Sesli Korosu ile Öğretmenler Kubilay Ortaokulu Çocuk Korosu da eşlik edecek.

Kent Orkestrasınca, 1999 yılında hayatını kaybeden Barış Manço ve 2004 yılında vefat eden Cem Karaca'nın dillerden düşmeyen şarkıları yorumlanacak.

Şef Kemal Günüç yönetimindeki orkestranın "senfonik rock" konseri, 6 Şubat Pazartesi günü saat 20.00'de Gençlik Parkı Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirilecek. Vatandaşlar, konseri ücretsiz izleyebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.