pendik escort bayan
ak

Başkentte Trafik Kazası: 2 Yaralı

13.06.2019 - 02:18, Güncelleme: 13.06.2019 - 02:18
 

Başkentte Trafik Kazası: 2 Yaralı

ANKARA (AA) - Ankara'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Çankaya Ahlatlıbel Mahallesi İncek Şehit Mehmet Selim Kiraz...

ANKARA (AA) - Ankara'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Çankaya Ahlatlıbel Mahallesi İncek Şehit Mehmet Selim Kiraz Bulvarı'nda seyir halinde olan Murat Kahraman idaresindeki 06 DF 7752 plakalı otomobil refüje çarpıp savrulduktan sonra yol kenarındaki tel örgülere çarparak durabildi.Kazada, sürücü Kahraman şoför koltuğunda sıkıştı, kimliği henüz belirlenemeyen otomobildeki yolcu da yaralandı.Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve 112 Acil Servis ekipleri geldi. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin çalışmaları sonucunda sıkıştığı yerden kurtarılan sürücü Kahraman ile yaralı yolcu ambulanslarla Ankara Şehir Hastanesine sevk edildi.
ANKARA (AA) - Ankara'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Çankaya Ahlatlıbel Mahallesi İncek Şehit Mehmet Selim Kiraz...

ANKARA (AA) - Ankara'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Çankaya Ahlatlıbel Mahallesi İncek Şehit Mehmet Selim Kiraz Bulvarı'nda seyir halinde olan Murat Kahraman idaresindeki 06 DF 7752 plakalı otomobil refüje çarpıp savrulduktan sonra yol kenarındaki tel örgülere çarparak durabildi.

Kazada, sürücü Kahraman şoför koltuğunda sıkıştı, kimliği henüz belirlenemeyen otomobildeki yolcu da yaralandı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve 112 Acil Servis ekipleri geldi.

İtfaiye ve sağlık ekiplerinin çalışmaları sonucunda sıkıştığı yerden kurtarılan sürücü Kahraman ile yaralı yolcu ambulanslarla Ankara Şehir Hastanesine sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.