pendik escort bayan
ak

Başkentte Trafiğe "1 Mayıs" Düzenlemesi

30.04.2019 - 14:38, Güncelleme: 30.04.2019 - 14:38
 

Başkentte Trafiğe "1 Mayıs" Düzenlemesi

Ankara Valiliğince Anadolu Meydanı’nda düzenlenecek "1 Mayıs Emek ve Mücadele Günü" açık hava toplantısı nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağı bildirildi

ANKARA (AA) - Ankara Valiliğince Anadolu Meydanı’nda düzenlenecek "1 Mayıs Emek ve Mücadele Günü" açık hava toplantısı nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağı bildirildi.Ankara Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, 1 Mayıs 2019 Çarşamba günü 10.00-18.00 saatleri arasında bazı sendika ve odalar organizesinde, Kazım Karabekir Caddesi AKM yanında toplanılarak, yürüyüşün ardından Anadolu Meydanı’nda "1 Mayıs Emek ve Mücadele Günü” konulu açık hava toplantısı yapılacak.Söz konusu etkinlik ile ilgili olarak 30 Nisan 2019 Salı günü, saat 00.00’dan etkinlik sona erene kadar Anıt Caddesi (Gençlik Caddesi kesişimi ile Anadolu Meydanı arası) trafiğe kapatılacak. 1 Mayıs Çarşamba günü sabah 08.00'den etkinlik sona erene kadar trafiğe kapatılacak cadde ve sokaklar ise şöyle:"Kazım Karabekir Caddesi (İstanbul Caddesi kesişimi ile Anadolu Meydanı arası), Hipodrom Caddesi (Mevlana Bulvarı kesişimi ile Gar Kavşağı arası), GMK Bulvarı (15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı ile Anadolu Meydanı arası), Dögol Caddesi (Beşevler Kavşağı ile Anadolu Meydanı arası),Gençlik Caddesi (Akdeniz Caddesi kesişimi ile Anıt Caddesi arası), Ulaştırma Kavşağı ile yan varyantları, Anadolu Meydanı ile yan varyantları ve buralara açılan cadde/sokaklar çift yönlü olarak"Açıklamada, vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için trafiğe kapanacak yolların durumunu dikkate almalarının faydalı olacağı kaydedildi.
Ankara Valiliğince Anadolu Meydanı’nda düzenlenecek "1 Mayıs Emek ve Mücadele Günü" açık hava toplantısı nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağı bildirildi

ANKARA (AA) - Ankara Valiliğince Anadolu Meydanı’nda düzenlenecek "1 Mayıs Emek ve Mücadele Günü" açık hava toplantısı nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağı bildirildi.

Ankara Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, 1 Mayıs 2019 Çarşamba günü 10.00-18.00 saatleri arasında bazı sendika ve odalar organizesinde, Kazım Karabekir Caddesi AKM yanında toplanılarak, yürüyüşün ardından Anadolu Meydanı’nda "1 Mayıs Emek ve Mücadele Günü” konulu açık hava toplantısı yapılacak.

Söz konusu etkinlik ile ilgili olarak 30 Nisan 2019 Salı günü, saat 00.00’dan etkinlik sona erene kadar Anıt Caddesi (Gençlik Caddesi kesişimi ile Anadolu Meydanı arası) trafiğe kapatılacak.

1 Mayıs Çarşamba günü sabah 08.00'den etkinlik sona erene kadar trafiğe kapatılacak cadde ve sokaklar ise şöyle:

"Kazım Karabekir Caddesi (İstanbul Caddesi kesişimi ile Anadolu Meydanı arası),

Hipodrom Caddesi (Mevlana Bulvarı kesişimi ile Gar Kavşağı arası),

GMK Bulvarı (15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı ile Anadolu Meydanı arası),

Dögol Caddesi (Beşevler Kavşağı ile Anadolu Meydanı arası),

Gençlik Caddesi (Akdeniz Caddesi kesişimi ile Anıt Caddesi arası),

Ulaştırma Kavşağı ile yan varyantları,

Anadolu Meydanı ile yan varyantları ve buralara açılan cadde/sokaklar çift yönlü olarak"

Açıklamada, vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için trafiğe kapanacak yolların durumunu dikkate almalarının faydalı olacağı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.