pendik escort bayan
ak

Başkentte Trabzon Tanıtım Günleri

03.05.2018 - 15:23, Güncelleme: 03.05.2018 - 15:23
 

Başkentte Trabzon Tanıtım Günleri

TBMM Başkanı Kahraman:- "Cihangirlik timsali bir cedden geliyoruz. Donanmamız, 250 yıl dünyanın birincisiydi. 1910'da dünyanın en büyük dört devletinden biriydik. O güzel günlere doğru yürüyoruz ve yürümeye devam edeceğiz. Önümüzü kesmek isteyenler, buna

ANKARA (AA) - TBMM Başkanı İsmail Kahraman, "Cihangirlik timsali bir cedden geliyoruz. Donanmamız, 250 yıl dünyanın birincisiydi. 1910'da dünyanın en büyük dört devletinden biriydik. O güzel günlere doğru yürüyoruz ve yürümeye devam edeceğiz. Önümüzü kesmek isteyenler, buna muvaffak olamayacaktır." dedi.Atatürk Kültür Merkezi'ndeki Trabzon Tanıtım Günleri'nin açılış törenine, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu katıldı.TBMM Başkanı Kahraman, açılışta yaptığı konuşmada, şehrini, ülkesini, bayrağını, değerlerini sevmek anlamına gelen milliyetçiliğin, kafatasçılık olmadığını söyledi.Kahraman, Trabzon'un kadim bir şehir olduğunu, padişahlar şehri olarak bilindiğini ve Fatih Sultan Mehmet'in 1461'de fethettiğini hatırlattı.Kahraman, "Cihangirlik timsali bir cedden geliyoruz. Donanmamız, 250 yıl dünyanın birincisiydi. 1910'da dünyanın en büyük dört devletinden biriydik. O güzel günlere doğru yürüyoruz ve yürümeye devam edeceğiz. Önümüzü kesmek isteyenler, buna muvaffak olamayacaktır." diye konuştu.TBMM Başkanı Kahraman, bu yolda yürürken 15 Temmuz'da, Çanakkale'de, Sarıkamış'ta şehitler verildiğini de anımsattı."Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet." vurgusu yapan Kahraman, tarihin ve mazinin açtığı yolda yürüneceğini, vatanın böldürülmeyeceğini ve çok daha ileriye gidileceğini vurguladı.Konuşmaların ardından açılışı yapılan Trabzon Tanıtım Günleri, dört gün sürecek.
TBMM Başkanı Kahraman:- "Cihangirlik timsali bir cedden geliyoruz. Donanmamız, 250 yıl dünyanın birincisiydi. 1910'da dünyanın en büyük dört devletinden biriydik. O güzel günlere doğru yürüyoruz ve yürümeye devam edeceğiz. Önümüzü kesmek isteyenler, buna

ANKARA (AA) - TBMM Başkanı İsmail Kahraman, "Cihangirlik timsali bir cedden geliyoruz. Donanmamız, 250 yıl dünyanın birincisiydi. 1910'da dünyanın en büyük dört devletinden biriydik. O güzel günlere doğru yürüyoruz ve yürümeye devam edeceğiz. Önümüzü kesmek isteyenler, buna muvaffak olamayacaktır." dedi.

Atatürk Kültür Merkezi'ndeki Trabzon Tanıtım Günleri'nin açılış törenine, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu katıldı.

TBMM Başkanı Kahraman, açılışta yaptığı konuşmada, şehrini, ülkesini, bayrağını, değerlerini sevmek anlamına gelen milliyetçiliğin, kafatasçılık olmadığını söyledi.

Kahraman, Trabzon'un kadim bir şehir olduğunu, padişahlar şehri olarak bilindiğini ve Fatih Sultan Mehmet'in 1461'de fethettiğini hatırlattı.

Kahraman, "Cihangirlik timsali bir cedden geliyoruz. Donanmamız, 250 yıl dünyanın birincisiydi. 1910'da dünyanın en büyük dört devletinden biriydik. O güzel günlere doğru yürüyoruz ve yürümeye devam edeceğiz. Önümüzü kesmek isteyenler, buna muvaffak olamayacaktır." diye konuştu.

TBMM Başkanı Kahraman, bu yolda yürürken 15 Temmuz'da, Çanakkale'de, Sarıkamış'ta şehitler verildiğini de anımsattı.

"Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet." vurgusu yapan Kahraman, tarihin ve mazinin açtığı yolda yürüneceğini, vatanın böldürülmeyeceğini ve çok daha ileriye gidileceğini vurguladı.

Konuşmaların ardından açılışı yapılan Trabzon Tanıtım Günleri, dört gün sürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.