pendik escort bayan
ak

Başkentte Sürücünün Çarpıp Kaçtığı Yaya Öldü

24.06.2018 - 04:33, Güncelleme: 24.06.2018 - 04:33
 

Başkentte Sürücünün Çarpıp Kaçtığı Yaya Öldü

Olay yerinde iki ayrı otomobile ait plaka ile otomobil parçaları bulan ekipler kazaya karışan araç ve sürücünün tespit edilmesi için çalışma başlattı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Keçiören ilçesinde sürücünün aracıyla çarpıp kaçtığı yaya yaşamını yitirdi.Edinilen bilgiye göre, Yozgat Bulvarı'nda sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir otomobil yolun karşısına geçmeye çalışan Cüneyt Durum'a (39) çarparak kaçtı. Çarpmanın şiddetiyle yaklaşık 20 metre öteye savrulan Durum, olay yerinde hayatını kaybetti.İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri Durum'a çarpıp kaçan aracın plakasının düştüğünü tespit etti.Olay yerinde iki ayrı otomobile ait plaka ile otomobil parçaları bulan ekipler kazaya karışan araç ve sürücünün tespit edilmesi için çalışma başlattı. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
Olay yerinde iki ayrı otomobile ait plaka ile otomobil parçaları bulan ekipler kazaya karışan araç ve sürücünün tespit edilmesi için çalışma başlattı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Keçiören ilçesinde sürücünün aracıyla çarpıp kaçtığı yaya yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre, Yozgat Bulvarı'nda sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir otomobil yolun karşısına geçmeye çalışan Cüneyt Durum'a (39) çarparak kaçtı.

Çarpmanın şiddetiyle yaklaşık 20 metre öteye savrulan Durum, olay yerinde hayatını kaybetti.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri Durum'a çarpıp kaçan aracın plakasının düştüğünü tespit etti.

Olay yerinde iki ayrı otomobile ait plaka ile otomobil parçaları bulan ekipler kazaya karışan araç ve sürücünün tespit edilmesi için çalışma başlattı.

Kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.