pendik escort bayan
ak

Başkentte Suç Örgütüne Operasyon

23.10.2017 - 18:13, Güncelleme: 23.10.2017 - 18:13
 

Başkentte Suç Örgütüne Operasyon

Keçiören'de 10 Eylül'de düzenledikleri silahlı saldırıda 8 kişi yaralayan 13 şüpheli gözaltına alındı

ANKARA (AA) - Ankara'da düzenledikleri silahlı saldırıda 8 kişi yaralayan 13 şüpheli operasyonla gözaltına alındı. AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince organize suç örgütü oluşturdukları ve 10 Eylül'de Keçiören ilçesinde bir kahvehanenin önünde bekleyen kişilere ateş açarak 8 kişinin yaralanması olayına karıştıkları iddia edilen 13 kişinin yakalanması için operasyon gerçekleştirildi.Operasyonda C.A, S.K, E.Ş, A.Ö, D.A, T.S, F.Ö, S.A, M.Ö, E.M, M.K, N.Ş ve M.A.K. gözaltına alındı. Şüphelilerin ikametlerinde ve üstlerinde yapılan aramalarda bir kalaşnikof tüfek, 2 pompalı tüfek, 1 av tüfeği, 3 tabanca ve bu silahlara ait çok sayıda mermi ele geçirildi.
Keçiören'de 10 Eylül'de düzenledikleri silahlı saldırıda 8 kişi yaralayan 13 şüpheli gözaltına alındı

ANKARA (AA) - Ankara'da düzenledikleri silahlı saldırıda 8 kişi yaralayan 13 şüpheli operasyonla gözaltına alındı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince organize suç örgütü oluşturdukları ve 10 Eylül'de Keçiören ilçesinde bir kahvehanenin önünde bekleyen kişilere ateş açarak 8 kişinin yaralanması olayına karıştıkları iddia edilen 13 kişinin yakalanması için operasyon gerçekleştirildi.

Operasyonda C.A, S.K, E.Ş, A.Ö, D.A, T.S, F.Ö, S.A, M.Ö, E.M, M.K, N.Ş ve M.A.K. gözaltına alındı.

Şüphelilerin ikametlerinde ve üstlerinde yapılan aramalarda bir kalaşnikof tüfek, 2 pompalı tüfek, 1 av tüfeği, 3 tabanca ve bu silahlara ait çok sayıda mermi ele geçirildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.