pendik escort bayan
ak

Başkentte Sokak Hayvanları Yalnız Bırakılmadı

13.06.2019 - 11:53, Güncelleme: 13.06.2019 - 11:53
 

Başkentte Sokak Hayvanları Yalnız Bırakılmadı

Ankara Büyükşehir Belediyesince kurulan merkezlerde son bir yılda 9 binden fazla sokak hayvanı tedavi edildi

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesince, son bir yılda 9 binden fazla sokak hayvanının tedavi edildiği bildirildi.Belediyeden yapılan açıklamada, Sincan ve Gölbaşı Geçici Bakımevi Rehabilitasyon Merkezleri ile Kurtuluş Evcil Hayvanlar Sağlık Merkezi'nde sokak hayvanlarının tedavilerinin yapıldığı belirtildi.Sokak hayvanlarına yönelik tedavi merkezlerinde, 97 kişilik ekiple kısırlaştırmadan kuduz aşısına, iç dış parazit tedavisinden enjeksiyona, röntgenden ultrasonografi ve mikroçip uygulamasına kadar çok sayıda işlemin gerçekleştirildiği, son bir yıl içerisinde 9 bin 695 sokak hayvanının tedavisinin yapıldığı ifade edildi.Tedavileri tamamlanan hayvanların daha sonra bulundukları doğal ortamlara bırakıldığı kaydedildi.
Ankara Büyükşehir Belediyesince kurulan merkezlerde son bir yılda 9 binden fazla sokak hayvanı tedavi edildi

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesince, son bir yılda 9 binden fazla sokak hayvanının tedavi edildiği bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, Sincan ve Gölbaşı Geçici Bakımevi Rehabilitasyon Merkezleri ile Kurtuluş Evcil Hayvanlar Sağlık Merkezi'nde sokak hayvanlarının tedavilerinin yapıldığı belirtildi.

Sokak hayvanlarına yönelik tedavi merkezlerinde, 97 kişilik ekiple kısırlaştırmadan kuduz aşısına, iç dış parazit tedavisinden enjeksiyona, röntgenden ultrasonografi ve mikroçip uygulamasına kadar çok sayıda işlemin gerçekleştirildiği, son bir yıl içerisinde 9 bin 695 sokak hayvanının tedavisinin yapıldığı ifade edildi.

Tedavileri tamamlanan hayvanların daha sonra bulundukları doğal ortamlara bırakıldığı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.