pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkentte Silahlı Yaralama

24.09.2018 - 04:13, Güncelleme: 24.09.2018 - 04:13
 

Başkentte Silahlı Yaralama

Keçiören ilçesinde, bir otomobilden silahla ateş açılması sonucu bir kişi yaralandı

ANKARA (AA) - Keçiören ilçesinde bir otomobilden silahla ateş açılması sonucu bir kişi yaralandı.AA muhabirin edindiği bilgiye göre, Keçiören İlçesi Kanuni Mahallesi'nde, plakası tespit edilmeyen bir otomobilden ateş açılması sonucu Serkan E. kalça ve bacağından yaralandı.Olay yerine sağlık ekipleri yaralı Serkan E'yi Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Polis plakası belirlenemeyen gri renkli otomobildeki saldırganları yakalamak için çevrede çalışma başlattı.
Keçiören ilçesinde, bir otomobilden silahla ateş açılması sonucu bir kişi yaralandı

ANKARA (AA) - Keçiören ilçesinde bir otomobilden silahla ateş açılması sonucu bir kişi yaralandı.

AA muhabirin edindiği bilgiye göre, Keçiören İlçesi Kanuni Mahallesi'nde, plakası tespit edilmeyen bir otomobilden ateş açılması sonucu Serkan E. kalça ve bacağından yaralandı.

Olay yerine sağlık ekipleri yaralı Serkan E'yi Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Polis plakası belirlenemeyen gri renkli otomobildeki saldırganları yakalamak için çevrede çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.