pendik escort bayan
ak

Başkentte Silahlı Kavga: 1 Yaralı

20.01.2018 - 00:08, Güncelleme: 20.01.2018 - 00:08
 

Başkentte Silahlı Kavga: 1 Yaralı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Mamak ilçesinde bir kişi, aralarında çıkan kavga sırasında arkadaşını pompalı tüfekle yaraladı.Alınan bilgiye göre, Mamak...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Mamak ilçesinde bir kişi, aralarında çıkan kavga sırasında arkadaşını pompalı tüfekle yaraladı.Alınan bilgiye göre, Mamak ilçesi Durali Alıç Mahallesi'nde yaşayan Serkan A. ile arkadaşı Muhammed D. arasında alacak meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Serkan A, yanında getirdiği pompalı tüfekle Muhammed D'yi bacağından yaralayarak olay yerinden kaçtı.Muhammed D, çevredeki bir hastanede tedavi altına alındı.Polis, şüpheli Serkan A'nın yakalanması için çalışma başlattı.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Mamak ilçesinde bir kişi, aralarında çıkan kavga sırasında arkadaşını pompalı tüfekle yaraladı.Alınan bilgiye göre, Mamak...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Mamak ilçesinde bir kişi, aralarında çıkan kavga sırasında arkadaşını pompalı tüfekle yaraladı.

Alınan bilgiye göre, Mamak ilçesi Durali Alıç Mahallesi'nde yaşayan Serkan A. ile arkadaşı Muhammed D. arasında alacak meselesi yüzünden tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Serkan A, yanında getirdiği pompalı tüfekle Muhammed D'yi bacağından yaralayarak olay yerinden kaçtı.

Muhammed D, çevredeki bir hastanede tedavi altına alındı.

Polis, şüpheli Serkan A'nın yakalanması için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.